Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 February 2013

turun padang....

selamat pagi cantik manis...ni antara review2 yg boleh direview..hhahaha...sbbnya samalah mcm pengantin baru yg lain..gmbar pada OP....hehehe...so yg ade dlm simpanan je boleh review ye...nnti dpt gmbar dari OP..puan mah tempek je...xpyh cerita2 lagi ek..hehehe...

ni sebenarnya xde pun dlm perancangnnya...sbb tetiba seminggu sebelum mjlis..mama ckp nk amik cendol dari m.cik nora...m.cik nora ni ialah belah pakteh puan mah...tp kami still rapat..walaupun xla rapat mcm adik beradik kan...

mama yg tempah n uruskan semua ni bersama ayah...tq pada mama n ayah...n pling2 best...
mama n ayahlah yg sponsor cendol ini....amik untuk 300 pax...

mmg sngtlah laku cendol ni masa mjlis puan mah...mana xnya...panas betul hari tu..bersyukur sngt...


tadaa....ni yg cik mah pernah ceritakan dulu tu...yg biru ni mmg sekian lama dah wat tau...yg kertas putih tu pun lame dah siap design...pastu bunga tu last minute br dapat idea bila ingat bunga Nona EX-B2B wat....nasib ade tuto..semngt tau cik mah wat n olah2 nk letak kat tempat ni...

untuk yg lain pun sama je...ade guestbook, candy dan juga buffet...

berbalik pada tajuknya...kali ni tuan tanah kedaung...hehhee...m.cik nora turun padang tau...sbbnya..slalunya hntar anak2 buah je...xpun ade juga yg kita boleh setup sendiri..kira family2 kita yg akan wat...klau xsilaplah..maaflah ye klau tersilap...hehehhe...


jeng2...itulah die tuan tanahnya...rugi tau sape yg xrasa cendol masa majlis puan mah..mmg sedap sngt...lain dari yg lain....n pling best n terharu...m.cik nora siap bw blik lagi yg puan mah wat ni tau..katanya senng nnti nk guna untuk mjlis lain..hehehhe...warrrrghhhh...terharu....


riuh rendah di cendol corner ye...hehehe





so pada sesiapa yg berminat nnti...bolehlah contact sendiri ye ngan m.cik nora...

disertakan bersama contact number untuk cantik2 manis yg berminat....

m.cik nora: 0122060714

FB m.cik nora



gmbar cendol ni amik dari B2B linda yg dtg masa mjlis..tq linda...ade juga gmbar cendol..   :)



terima kasih sebb menyediakan cendol yg sngt sedap masa mjlis hari tu...semua suka n sngt2 puas hati....so...entry ini sebgai penghargaan...

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

sedapny adaa cendol time majlis... panas2 sesusai sgtttt ni

Syaz Rozelt said...

wah sweetnya ada cendol corner..hihi

anis suryanie said...

npk pun mcm sedap je.. mak cik nora ni duk kt mana? ehehe.. mcm nk tempah jugakla nti :)

merahitujambu said...

terliur tgok...

LiNda said...

Serius mmg sgt sedap..raja siap abiskn linda punye..sbb dia nk amik lg tp malu...haha

cik mah said...

nina:aaa...lbih2 lagi cendol ni mmglah sedap tau...

syaz:hehehhe...tq2..last minute ni plan...

merah:hahahha..apa lagi kena p cari cendollah...

linda:alhamdulillah semua suka...ala...rugi tau xtmbah..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...