Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 18 January 2013

macam tu je ke???


 selamat tgh hari cantik manis...minggu yg semakin bz kan...walaupun bz tapi sempat juga menaip 2 entry setiap hari untuk tatapan cantik manis...tq sbb slalu support cik mah...

MACAM TU JE KE??

cik mah serius x tau yg adobe tu secanggih le tukar warna ape je kita nk dari apa yg kita ada...giler ketinggalan zaman tol cik mah ni...(mklumlah kat opis ni boss kedekut..ade paint je pun...)

so...adik cik mah berjaya merealisakan impian cik mah...nasiblah xkena wat semua semula...

ingt lagi yg ni?? dekat entry menu-label-n-centerpiece-n-surprise.
disebabkan tema tb2 berubah...so ade beberapa bnda yg dah wat pun kenalah tukar tema...nasib adik hebat..hahaha...cewahhh...(harap2 die xtau die kena puji kat blog ni...hehehe)


tadaaaa....


tgok2..dah tukar warna biru dah tau...horay...suka sngt..mmg sngt2 kena ngan tema kan...so...nnti di hari kejadian itu nnti...le r letak kan atas ni..idea dari kak kina ....  edisi jimat...

ops...mestilah nmpkkan yg ade congrats n bunga2 lain tu kan...yg tu in going project juga...sdng berusaha sedaya2nya untuk siapkan...sbar ye..t siap cik mah story2 kan...


eh yg ni bg gmbaran sikit yg cik mah cerita hari tu..yg hadiah nk bg pada saudara mara tu...dah wat dah tag hadiah...print je atas kertas keras warna cream...xkisahlahkan..janji hadiah tu..hahahha....kategori???xle lagi gtau..kot2kan ade sedara mara bc...kantoilah nnti..hahahha


so...kita jumpe lagi esok ye...selamat berhujung minggu pada yg bercuti...bestnyer cuti sabtu kan....huhuhu

TQ

CIK MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

cha said...

cantik simple je.

Zila Zainal said...

nak kaaaad

cik mah said...

Cha:tq2

Zila:email almat ye rahmah2287@yahoo.com
T cik mah pos ye..

orked violet @ SYA said...

Sya xpandai gune adobe. sadiss kan..

nnti cik mah ajar la. wat tutorial. tp version for dummies. every step kene aja. hoho

khadijah said...

cik mah macam biaselah, sentiase ade idea.. tak sabar je nak tau ape je la cik mah nak buat tu.. good luck dear.. counting day kan, mesti dah tak sabar :)

cik mah said...

sya:itulah...cik mah pun adik yg ajarkan...yg lain semua pkai paint je ngan word..snng ha....boleh2..isyaAllah...

dijah:hehe...ade lagi yg menanti tau..tp kn berbaris tunggu turn..hahaha...tq dear..aa...excited dah ni...

izfanora said...

cantik.. biru.. suka gak warna biru, tp hubby pilih purple.. hahaa,.

cik mah said...

@izfanora

tq2...ooo yeker....dah tnyer x np pilih purple...mesti hubby suka puple ek???

anis suryanie said...

sweet n kiut! stripe2 biru tuh :)

cik mah said...

Ehhehe...tq2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...