Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 8 January 2013

sekali pandang....

selamat tgh hari...cantik manis....minggu ni minggu yg akan bz lagi..huhu...n minggu yg xbest sikit..sbbnya en tunang blik kg sampai jumaat..ala bosanlah mcm ni...tp bnyk keje DIY yg nk kena wat kat rumah...so..harap2 cepatlah minggu ni hari jumaat...hhehehe...

lepas berjaya fitting minggu lepas hari sabtu...ahdnya p paradigm mall ngan en tunang n MY bff dua orang tu..hehhe...p cari kasut untuk mjlis...

puas2 cari xjumpe....last2 my BFF suggest g charles & keith...katanya harga xla mahal sngt pun...boleh lah untuk kita2 ni yg biasa2...

masa masuk je terus sekali pndang kat kasut ni dah berkenan....pastu....konon2 jual mhl..nk cari yg lain dulu kat dalam...hahhaha...

last2...sebb skali pndang je teruslah jatuh cinta,....tnya2 en tunang n BFF...semua ckp cantik n sesuai...n sbbnya kasut xla nmpk sngt pun nnti...kain dah labuh..hahahha....so....sbb dah berkenan..n sebb yg lebih utama..masa dah suntuk dahlah nk p jalan2 buang masa..hahahha...so..teaser jelah...

nnti sempat baru kasi full ye...sabar ye cntik manis...




pape pun mmg kasut2 n bag2 dekat charles ni cantik2 n lain dari lain...design mmg up to date lah....untuk kasut cik mah ni cik mah beli RM159.90 je...n sngt suka dengan kasut ni...syukur..setel dah 1 perkara lagi..

TQ

CIK MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Shamilla Ramli said...

hi cik mah..
hantaran sha pun beg beli kt CK..
affordable n cantik =)
rambang mata la nk pilih...

cik mah said...

@Shamilla Ramli

ooo ye ke....itulah kan..cantik2lah semuanya..geramlah tgok...

cintabella said...

cantik kasut dekat sini..
tapi kaki saya tak boleh fit well dengan saiz die, seday sangat sebab dah berkenan nak beli tapi bila pakai tercabut sebelah kaki..huu :(

Farhana IezAna said...

ana pn peminat no1 kasut CK nie..hantarn tunang dl pn beli kasut kt CK nie..

Kasutny sentiasa up to date..pakai pn selasa je..

cik mah said...

@cintabella

btul2..cantik2...ala yeke...ciannyer...try saiz lain pun xboleh ke dear?

cik mah said...

@Farhana IezAna

la yeke....mmg kan cantik2..ni BFF cik mah yg kenalkan...btul2...semua mmg up to date...

Farhana IezAna said...

Kasut CK nie kalau beli heel tinggi2 pn sedap je pakai..tak sakit kaki,tak cepat lenguh(bg ana la)..sbb tu kebanyakan koleksi kasut heel ana, byk dari brand CK nie..

cik mah said...

@Farhana IezAna


ooo yeker...yg cik mah beli pun agak tinggi juga...best pkai...lepas ni tiru analah nmpknyer kumpul kasut CK..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...