Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 January 2013

Keriangan menanti...


selamat tgh hari cantik manis...alhmadulillah...menanti jumaat ni dengan penuh debar...so..hari ni nk update cerita tentang mjlis cik mah jumaat nnti...seperti yg dah pernah tgok kat entry ni , ini , ini dan ini.tb2 bnyak pulak entry yg berkaitan ek....akhirnya cik mah berjaya wat untuk balang-balang cik mah ni...just simple one..

dengan selamba pkai ribbon gold..hahaha..sbbnya,..malas + kedekut nk p beli riben warna pink...ala...xkisah pun kan gold...okay je..(sedapkan hati sndiri..)

xbnyk sngt pun ade kat candy buffet nnti...sbb biasa2 je...xla grand..nama pun wat sndiri..so kekangan masa + bdget...cantik manis kena dtg awallah ye...


ini slah satunya...bau pun dah sedap...cik mah deko yg biasa2 je...


jeng...jeng...jeng...serangga2..hehehe..siap dah masuk bekas...


yg lollipop ni bru tmbah je..



yg riben ni pulak untuk lekat je nnti dekat yg tertera kat gmbarlah ye..  :)

tb2 nk attachkan ni yg cik mah dah siap edit...klau berkenan silalah...



TQ

CIK MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

Princess Feyqa said...

wah ada choc fountain.. slh satu tarikan tu hehe

nona said...

sweet sgt mcm bakal pengantin baru ni....auwwww bape hr je lg...x sabar x sabar kan hahaha gelak jahattt...sori cik mah nona x dpt p tau wedd cik mah yg superb ni, tingin sgt nk p sb tarikh tu nona ada family day...apapun tahniah dan selamat pengantin baru moga kekal ke akhir hayat...mesti comei2 pkai bj perantin & jgn lupa sengih hingga hujung telinga hehe...gd luck menempuh hidup baru...

s h a said...

Wahh3.Semakin kuat debaran cik mah.Masih sempat lg berblogging.Hebatla cik mah.Hehe.Comelnye.Kalau dapat dtng harus serbu candy buffet ni. :)

chezaza said...

Wahhhhhh!!!! shomeeelnye geram nengoknye. pstt... pstt... share la soft copy. hehehe~

princess albar said...

cik mah...........sweet nyer..PA nak amik ye label tu...PA akn edit ikut theme k..hehehe..if menjadi buat candy buffet la... all the best cik mah..jgn lupa selawat banyak2 ye..niat menjadi pasangan suami isteri dunia dan akhirat sewaktu majlis ijab&kabul nanti....PA doakan kebahagiaan buat cik mah dan pasangan..

cik mah said...

mmg sngt2 berdebar tunggu masa2 diijabkabulkan..boleh je...amiklah....klau ade lagi t cik mah share ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...