Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 21 January 2013

Jom memeriahkan...

selamat pagi cantik manis...bakal pengantin ni semenjak2 ni xsihatlah...xcukup tdo kot + selera makan hilang..nk makan tp xtau nk makan apa...adoi..masalah betullah..paksa juga makan...harap2..minggu ni akan sihat seperti biasa...

hari ni nk share satu benda dengan cantik manis...rasenyer ramai juga yg xtau..atau cik mah je yg ketinggalan..hahahha...

jom memeriahkan lagi 4weddingku blog awards is back!!

klik je pada link untuk sama2 memeriahkan lagi ye...

sama seperti tahun2 sebelum ni...ada 5 kategori...

pemenang untuk 2009 2010 & 2011




 credit pada 4WEDDINGKU BLOG ye...

so..pilihan hati cik mah adalah...


most favourite bride: 


most inspired bride: 



most creative bride: 



most glamorous bride: 



most fabulous bride: 





so...ape tunggu lagi tu...marilah BW blog cantik2 manis yg dah jadi pengantin baru...yg dah jadi ibu dan yg bakal jadi pengantin  :)

semoga nnti award ni akan lebih memberi inspirasi untuk semua B2B & mantan B2B untuk terus berblogging berkongsi2 cerita.

agak-agak cik mah pilihan hati cantik manis x???hehehe

TQ

CIK MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

orked violet @ SYA said...

Sya xvote Lagik. cmne nk vote?? hoho

AyongAtikah Zaid said...

wah!! ade nama ayong...hehe...best pulak b2b siap ade award2 ni..rasa grand giler..hehe...btw, thanks cik mah yg manis!!hehe...

cik mah said...

Sya:sya buka je blog 4weddingku tu...ade kat dlm tu...

Ayong:hehehe...welcome...aaa..rasa semngt nk share2 kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...