Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 January 2013

3 kata 3 hari .....

selamat pagi semua cantik2 manis....selalu je kan 3 kata akan dikaitkan dengan I LOVE U....so..bersempena itu...cik mah countdown lagi...3 hari untuk 3 kata keramat itu....untuk itu...terkenang kembali..saat2 perkenalan bersama tunang tersayang..beberapa hari lagi je akan betukar status...xsabar n teruja...tp makin berdebar2...saat perkenalan...semasa study lagi...di UITM pulau pinang..uitm dihatiku..cewahh....berkenalan bukan dalan kelas atau course yg sama...kami berkenalan semasa sama2 menyertai sukarelawan polis..rasenyer hampir setahun jugaklah br nk berkenalan...tersenyum sendiri bila teringat cara en tunang mengorat....ade sedikit gentle disitu...tp sekarang...xde dah nk mcm dulu..malu lah tu..hahahha...so....inilah 3 hari terakhir bergelar tunang pada en tunang.....


belon yg sepatutnya ada 5 tinggal dua je..yg dua lagi xde gas dah...ade tp xmo naik dah..ni pun nyawa2 ikan je..sedikit kecewa disitu..huhuhu.... apa2 pun..hasilnya adalah 3 hari shaja lagi...


 sempat lagi photographer aka my bff punya husband mengingatkan zaman2 kami berkawad..hahahha....


melihat gmbar sendiri smbil mengenang detik2 perkenalan...sudah 6 thun lebih kami bersama mengharungi suka duka.....semoga jodoh kami akan kekal selamanya....


TQ

CIK MAH...

9 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

mesti berdebar je kan cik mah. semoga semuanya berjalan dengan lancar ye syg.

Diyana said...

dup dap dup dap...
dah cuti ke belom ni??

cik fadh said...

wahhh tetibe shahdu ! xsmpai beberapa hari je lg bakal bergelar isteri..bestnyer !!

SarahSyafiq said...

haha,comel je cik mah berkawad.Doa, semoga jodoh cik mah hingga ke syurga.adat la dalam rumahtangga kan.kena matured nak handle prob.sedangkan lidah lagi tergigit...

Cik Awin said...

selamat bercuti cik mah...insha Allah x de hal, saya sampai ;)

khadijah said...

dija doakan semoge semuenye berjalan lancar ye dear :) nanti cepat2 update entry kawin tau, review cecapat :) comel gambar kawad gituw

♥ Puan Chacha said...

dup dappp dupp dappp.. hikhik
suka nak usik cik mah kan.. hahaaaa..
rilexxx tau. jgn pikir sgt..

bila start cuti dear...

MiYOKO SuKi said...

good luck dear...semoga sumenye berjln lncar...

dag dig dug..

cik mah said...

nana:debaran sudah surut..alhamdulillah lancar..

di:awal giler dah cuti..hahha...selmba je amik mc..

fadh:alhamdulillah sudah menjadi isteri dah...

sarah:tq sarah..amin2..moga2 kita menjadi isteri solehah...

awin:tq awin sudi dtg...

dijah:hehehe...tq2...sedang catit2 untuk review ni...

cha:alhamdulillah...seronok sngt masa akad..terasa bhagia sngt....

miyoko...tq dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...