Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 January 2013

mainan ke makanan???


selamat pagi cantik manis...

mainan ke makanan??? ke xle makan ni???

ape ni bg makan serangga....hahahhahaha....semua ni hanya nk bg candy buffet impian cik mah jadi comel n sweet2 gtu..hahhaha...perasan btollah...


first time tgok coklat ni..terus suka sngt..n terus je grab...bialah masa tu ade 4 bulan lagi kot..hhahaha..pedulikan..yg penting nk kn ada...

ni die yg dah lame tersimpan kat rumah my bff...tq sudi menumpang serangga2 n gajah berekor2 ni ye ..hahhaha...ok2 nama lagi sedap...coklat comel ni...



yg ni ada ladybird...rasenyer kalau xsilaplah..dalam ni ade dalam 50 ekor biji coklat ladybird



ini pulakkah gajahnya....byk ekor ni..hahhaha...suka sngt ngan yg gajah ni...comel sngt...


then yg ni ade bee.....comel sngt juga....so...total coklat ade 150 semuanya....cukuplah kot kan..sbb ade bnda2 lain lagi nnti...hehehe...


selain itu juga...cik mah dah beli marhmallows love2 gtu...punyalah nk feelkan love2...smpaikan marshmallow pun kena tempias...suka sngt..setakat ni beli 1 paket je...sbb nnti nk wat mix fruits....xpyh lah bnyak2kan...so...t cantik manis yg sudi dtg...dtg awal tau..takut t dah habis..hehehhe..


ohhh...sebelum terlupa...ade yg cewing gum juga...tp yg boleh makan...alamak...xtaulah pulak nama btul ape...hentam je...ni pun beli 1 balang je....
ni belum di deko ape2 lagi..sbbnya masa xmengizinkan....moga2 ade sedikit masa nk siapkan deko balang2 ni dari keserian terserlah yg ni...


cik mah pilih yg ade corak2 coklat n bentuk2 gmbar ni sbb nk bg tarikan n wat kanak2 ribena hepy nnti...tp yg bukan ribena lagi pun mesti hepykan..hahahhaha....akhirnya juga...cik mah dah berjaya booking untuk coklat fountain...tq pada linda yg suggestkan Cake in jar tu...dah berjaya tempah...xsbar nk tunggu hasilnya....semoga semuanya lncar...amin...

MINTA BANTUAN:nk tnyer B2B & ex-b2b...siapa yg ade sewakan easel..area k.l shah alam.selangor..tp xnk la jauh2 sngt..nk sewa..self pickup...siapa tau..tolong ek..cik mah nk sewa...


TQ

CIK MAH...

14 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Awin said...

amboi2...banyaknya manisan dia...eh, amna cik mah beli cekelat ladybird tu hah? cute la....

Honey Lalala said...

mana cik mah beli coklat lebah2 tu? tengah dok cari2..

AyongAtikah Zaid said...

ramai je kan cik mah yg sewakan easel area sana...ade diba photobooth corner, supercun...ayong ni ha nak cari yg kat jhr ssh btl...anyone yg tau, let me know ye...tumpang post cik mah..sbb tgh carik jugak...hehe...

cik mah said...

awin:hehehhe...bnykkan..geram..tu yg beli..beli dekat NSK selayang...ade bnyak pilihan...

honey:try la g NSK...xpun kedai2 borong gula2..ade bnyak mcm ni...

aypng:ade tu ade...cuma jauh...nk p amik susah...n takut xsempat...boleh2...tumpanglah..

Honey Lalala said...

Murah ek NSK? aritu dok tgk melalui EMX highway ade NSK Kuchai Lama.. teringin nk beli! :D

Cik Awin said...

NSK selayang? jauh nya ;)

cha said...

alahai comel comelnya coklat ni huhu salam kenal

cik mah said...

honey:aaaa...murah2...ooo...aa ade bnyak cwangan NSK ni..try google ek...

awin:ade je NSK lain awin...tp xsurelah ade x yg macam ni..sbb kat selayang mmg ade 1 tempat coklat + gula2 je..mmg bnyk pilihan...

cha:hehhe..tq2...salam kenal juga ye...

Honey Lalala said...

EMX plak.. MEX! hahaha typo laju sgt! Allaaaaa.. easel pinjam je eh sewa je kat SuperCun Wedding tu.. menarik gak ok!

cik mah said...

@Honey Lalala


hahhaha...dah agak dah...lajunyer ek menaip...itulah tgok dah..nk kn tnyer cepat ni....klau xde habislah kn pegang je canvas tu nnti..hahahha

khadijah said...

alala comelnye coklat2 tu ye, nasib pengantin tak boleh makan, kalau tak mesti cik mah lagi excited.. hee i want marshmallow :)

cik mah said...

@khadijah

itulah kan....hehhehe....klau x mmg xde canlah tetamu...

Ninie said...

suka sangat mashmellow...nak gi wedding cik mah ek!

cik mah said...

Boleh dear...jemputlah ye dtg...le mkn marshmallow....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...