Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 8 January 2013

Milik siapakah????


selamat petang cantik manis....hari ni kena kuar lagi p site....time nk kawin ni lah asyik kena p site...br konon2 nk mnjakan kulit sikit...cewahhh...poyo je...so..sbelum p site nk cerita sikitlah....cik mah ade penghargaan untuk family2 cik mah....kiranya saudara mara nnti....hajat hati nk beli bnyk sikit..kot2 le main teka teki untuk tetamu skali..cumanya..masa xmengizinkan btul nk p cari hadiah..ni pun main grab je masa p amik frame dah wan mahazir dekat Giant batu caves hari tu....

setakat ni cik mah sediakan 8 hadiah untuk sedara mara....kategorinya nnti baru story2 ye..ade untuk makcik & pakcik.....ade untuk si cilik comel & si hensem boy....ade juga untuk sepupu-sepupu...yg sepupu ni kategori 17 thun kebawah & keatas..hahhaha...dah mcm ape je kan ade kategori...tp pemilihan tu fmily cik mah yg akan tentukan pemenang...jeng2 jeng.....


untuk hadiah ni cik berikan sesuatu yg berguna untuk setiap kategori...kiranya xdelah jadi perhiasan sngt kan..hahhaha...



yg biru untuk mak cik pakcik....yg paper bag untuk 17 tahun kebawah....yg kotak bnyk2 warna tu untuk 17 thun keatas...n yg coklat tu untuk si cilik comel & hensem boy....

yg bawah ni ingat nk wat sebagai tag....br je siap edit2...fresbie amik dari blogger lain...
tq so much...


ade bnyak lagi..tp ngah edit2...tunggu siap print nnti ek...ni kira hint2lah ye...


TQ

CIK MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

Shamilla Ramli said...

cik mah..awk sungguh rajin..mcm2 awk buat ye...sgt kagum =)

cik mah said...

@Shamilla Ramli

hehehhe...malu cik mah..tq2...mmg suka wat bnda2 mcm ni....

MISS.FIFI said...

rajinnya cik mah ni..untung laa sapa yang dapat cik mah ni...hahahah...=)

cik mah said...

@MISS.FIFI

hehhe,,,malu2 kejap..tq fifi...

Cik Awin said...

jeles betul la tgk cik mah ni...ada je idea yg dibuat...

saya ni, idea banyak sgt, tapi kekangan masa membataskan segalanya...

orked violet @ SYA said...

hahaha.mmg rajin! kagomm nih. hehehe

cik mah said...

cik awin:hehehe...jeles bnda baik xpe..ala yeker...cik mah pun masa xsempat...tp berkorban sikit..hehhe...curi2 juga mana ade...

sya:hehe..tq sha...sya pun boleh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...