Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 3 January 2013

Superterkini, Supersensasi, & Superterhebat dari "Supercun wedding"


selamat tgh hari..dua entry setelah xsempat nk berentry berhari2..baru lepas BW n komen2...hepy je bc blog cantik2 manis....bersyukur masih lagi diberi kesempatan n masih sempat untuk joinkan giveaway & contest....alhamdulillah..masih sempat lagi menjadi 30 terawal....horay...mmg dari awal thun lagi dah mengusha2 tau....dengan xmalunya..wedding masa tu adalah dalam 10 bulan lagi...tp siap dah tnyer mcm2...n mmg xkan lepaskan peluang bila je nmpak supercun wedding ade wat GA & contest untuk BLOGGERS!!!!

bertuahnyerlah jadi blogger...mmg sangat2 untung....

mari panaskan enjin dulu ye...hehehhe...

Tajuk post anda adalah bebas, tetapi perlu ada keyword "SuperCun Wedding"
(ni dari supercun wedding tau...)

so....untuk kasi markah lebih la kiranya..hahhaha....tajuk entry mesti kasi havoc...untuk tajuk...lama juga pk ni tau nk kasi havoc...hahhaha...tadaa....

Superterkini, Supersensasi, & Superterhebat dari 
"Supercun wedding" 


ha...tadaa....okey...setelah ade tajuk entry yg havoc gtu...eh perasan je....cik mah barulah dapat idea nk masukkan ke gear pertama...

bermula gear pertama....

Superterkini....

pasti n xkan ketinggalan dengan teknolgi yg terkini....marilah cantik2 manis ke link2 ni...dari FB....ke blog...then ade website skali tau...mmg superterkini dari supercun....so...xde alasan ye klau cntik manis xtau tentang supercun wedding ni...

SuperCun Wedding





Supersensasi...

cik mah mmg pernah terpikir nk wat bnda ni...tp bila tgok yg supercun wedding punya mmg teringinlah nk 

mcm ni....insyaAllah still dalam 30 yg terawal...hajat untuk sewa ni insyaAllah tercapai...horay2..

knp???

sbb.....


apa lagi..pada yg belum lagi join..cepat2..masih sempat ni...

detail ni cik mah amik dari FB SuperCun Wedding tau...sbb cik mah mmg tertarik dengan ni...

Gambar Kiri: 

Wood Signage Rustic.
Tak boleh customize nama & tarikh.

Apa yg anda lihat, anda dapat.
SEWA: RM15

Gambar Kanan:



English Wood Signage - Customize with ur Name!

-Ketinggian: 6ft / 180cm

-Stand sedia ada. blh berdiri sendiri.
For RENT: RM20 only


selain dari wood signage yg menjadikan supercun wedding supersensasi di mata cik mah adalah...ada kamera palaroid...inilah bnda yg 10 bulan lagi nk kawin dah tnyer...malu pulak tb2....hahahha....comel okey...warna pink gtu...sesuai n tepat skali ngan tema wedding..pink biru...horay2...yg lebih wat cik mah beriya2 nk join iyalah....refer banner yg atas td tu...5 blogger pling kreatif akan dapat RM50 cash!!!!
mesti xlepaskan peluang....mana tau cik mah salah sorang dari 5 blogger tu...cik mah nk sewa terus kamera palaroid ni ngan supercun wedding...tgok2..mmg mmbntu kan...cewahhh....tinggal nk kena beli film je......adoihai..mula dah berangan ni....pilihlah cik mah....pilih cik mah...hehehhe...




ni sudah pun setel gear kedua...mari cepat masuk gear 3...xsbar2 ni...

Superterhebat ...

untuk yg masih xtau....bg cik mah..ini adalah superterhebat skali untuk seorang pengantin....

cantik manis mmg kena p usha FB supercun wedding n cari folder ni...

Our Wedding Is Our First Job As Wedding Planner...


ni...yg ni ada dua part tau...mmg kena tgok..serius cik mah sngt2 kagum n xterkata bila tgok..idea yg sngt2 lain dari lain....mjlis yg nmpak sngt2 meriah n smooth je.....

smbil2 tu..cik mah beri tatapan gmbar dari FB Supercun wedding untuk cantik manis...




pelamin yg indah n nmpak sngt2 soft je....comel tgok ade frame kat belakang tu...yg pling2 lagi cik mah tertarik of courselah warnanya..BIRU!!!




deko2 yg ada juga....ada paper flower....n ade table yg di deko dengan sngt cantik...


yg ni pulak masa mjlis persandingan Supercun Wedding...mmg pelik kalau ade yg kata biasa2...ni mmg luar biasa kan..sngt2 menarik dengan huruf2 typo depan pentas tu....CUN!!!


ni 1 lagi tarikan bg cik mah....gmbar pengantin...SUPERCUN!!!


last gmbar surelah kena letak gmbar owner SUPERCUN WEDDING....yg pastinya cun....ini adalah photobooth & props....suka juga yg ni....

kenapa cik mah amik bnyak2 gmbar ni...ish2...sbb...
Pastikan anda masukkan gambar yang berkaitan SuperCun Wedding tidak kurang dari 3 gambar.(dari supercun wedding juga ni...memenuhi syarat2...hehehe)

teruskan masuk gear 4 ye...

SuperCun Wedding...

SUPERCUN WEDDING menyediakan perkhidmatan untuk Photobooth & Wedding rentals...

mula2 beroperasi pada september 2011...di jalan haji abdul rahman,meru, klang...
dibuka dari isnin-khamis...11pagi smpai 6 petang....untuk sabtu....10 pagi ke 6 petang...

untuk contact..
 019-2242996 (SMS ONLY), BBM: 236CBE58,  husnasupercun@gmail.com 

(amik juga dari FB...hehehe)

Description dari SuperCun wedding....
(cik mah dah ringkaskan sikit...nk yg penuh...knlah tgok FB Supercun Wedding....pasti cantik manis akan tertarik..)
Kami mementingkan Wedding yg unik, kreatif dan Gorgeous..tapi kami tidak menggalakkan bakal pengantin membazir untuk perkahwinan. 


Anda boleh dapat wedding yg SuperCun..tetapi murah sgt! Macam wedding kami..kami berjaya jimat berpuluh ribu, tapi wedding kami tetap unik!


Kepakaran kami:

1. Photobooth:

Photobooth kami berdasarkan Wedding Theme pilihan customer (cth: retro/english vintage/malay vintage/tradisional/balinese/fairy tales/arabian etc) ..lebih pelik, kami lebih suka...tp kami plg ♥ vintage! ;)


2. Guestbook Corner:

Kami mementingkan kreativiti dengan menggunakan alatan2 yg pelik untuk tetamu anda menyampaikan ucapan pengantin baru kpd anda. 



Asal usul kami...mulanya kami adalah " Online Rental Store" bagi barang-barang perkahwinan seperti dekorasi, dulang hantaran, centerpieces, alatan pelamin dan sebagainya. Semuanya adalah barang-barang daripada Majlis Perkahwinan kami. Kami memahami keperluan & kehendak anda. Seperti kami, anda juga pasti mahukan Majlis Perkahwinan yang SuperCun! , Ekslusif , Glamour...tetapi tidak mahal!

Jadi, kami ingin membantu anda mendapat apa yang anda mahukan...

Pilih mana-mana barang yang anda suka daripada Koleksi SuperCun Wedding...anda boleh jimat kerana kami sewakan dengan harga yang sangat berpatutan. Anda tak perlu beli sendiri dengan harga mahal & jimat masa kerana tak perlu mencari sendiri barang-barang ini di kedai..

...kami SEWA kan barang-barang Majlis Perkahwinan kami dengan HARGA YANG ANDA MAMPU!


Superterkini, Supersensasi, & Superterhebat dari 
"Supercun wedding" 

diperakhiran gear 5 yg baru nk masuk ni.....tajuk entry sudah pun berjaya dijelaskan dengan jayanya.....happy n moga2 adalah rezeki bakal pengantin kurang sebulan ni je lagi..hehehe....

Anda hanya perlu buat 1 post/entry di blog anda, dan buat review/cerita mengikut gaya bahasa anda sendiri tentang SuperCun Wedding.
(sudah berjaya menyiapkan entry khas ini dengan gaya2 cik mah yg excited sngt...)

gear 5 ni kelainannya adalah...untuk entry GA & Contest dari Supercun ni...cik mah dah berjaya gunakan perkataan Supercun & Supercun wedding sebanyak....37 kali...
(maafkan cik mah klau slah kira...klau salah tu sbb excited la tu..hahha)


Panjang post anda mestilah tidak kurang dari 100 patah perkataan. Lebih panjang post anda, lebih berpeluang untung layak RM50.
(entry ini sudah terlebih2 dari 100 patah perkataan...hehhe...moga2 cik mah berpeluang hendaknya...)



dan yg perlu diingatkan pada cantik manis yg nk join...

Selepas siap buat entry, pastikan anda letakkan link entry/post anda di ruangan komen dibawah ya! (baiklah n semestinya...)

anyak.....apa lagi tu dok lengah2 lagi..lepas bc entry cik mah ni...p cepat wat entry cantik manis pulak...mana tau..kita sama2 ade rezeki jadi 5 blogger kreatif tu..hehhe...

Tarikh akhir submit adalah selewat-lewatnya pada 10 Januari 2013 jam 11.59pm. Dan 5 pemenang dengan entry paling kreatif akan terima saguhati RM50 dan Voucher RM20. Nama pemenang akan diumumkan di blog dan fanpage SuperCun Wedding.
(jadinya lepas dari 10 januari tu..hari2 kenalah ke blog SUPERCUN WEDDING..hahhaha..n terima kasih untuk voucher tu...eh2..perasan je dapat..insyaAllah...)


atif tu..hehhe...semoga SUPERCUN WEDDING tertarik dengan entry cik mah...n semoga SUPERCUN WEDDING terus menjadi yg 

Superterkini, Supersensasi, & Superterhebat pastinya SUPERCUN WEDDING!!!!

TQ

CIK MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

s h a said...

Amboi...panjang btol entry cik mah.Gudluck cik mah.Memang sgt menarik and unik la konsep dari supercun wedding ni. :)

cik mah said...

@s h a

hehhee...excited sngt ngan supercun tu yg xsedar entry dah pnjng lebar tu...hehhe...tq sha...

dhiera said...

yela..pjg betul. good luck ok!

cik mah said...

hehehhe...pnjngkankan peluang juga..hahahha...tq2...

nona said...

wah SUPEREXCITED nya cik mah...pjg tul....cik mah mmg rajin masuk contest...nona cuma xde masa je...nona doakan cik mah berjaya..caiyok lah SUPERCIKMAH...hehe

cik mah said...

@nona

hehehhe...kan2....betullah..cik mah mmg SUPEREXCITED...tq nona....hehhe...comel pulak nama baru cik mah SUPERCIKMAH.. :)

AyongAtikah Zaid said...

super panjang jugak ni...hehe...tp design supercun mmg superb! serius jth cinta jugak....kalau la dekat, mmg lama da hire...:-)

ada mokhtar said...

wish u luck dear :)

cik mah said...

Ayong:hehehe...kan2...sj nk bg semuanyer SUPER.....

Ada:tq dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...