Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 12 January 2013

makin menghampiri....

selamat pagi cantik manis.....

hari ni nk ambil kunci rumah sewa....mcm ne lah agaknyer ye...yg en tunang ckp cantik sngt tu....xtau lah nk byangkan....tunggu jap lagi je tgok...n nnti cik mah review kan ye...n nk masukkan n kemas2 segala brng yg dah beli tu....horay2....

melihat ticker mmg sesuatu yg sngt2 indah n wat kita rasa sngt2 teruja skali...  bermula dengan setahun lagi...

tarikh kawin dah ditetapkan lepas je bertunang...then start dengan persiapan yg xberapa nk pndai sngt...

yg membuatkan jadi pndai n tahu nk mula dari mana adalah dari B2B yg lain n EX-B2B yg sngt2 bg inpirasi...mmg sumber rujukan utama....n dari ctu..cik mah cuba DIY untuk persiapan kawin...

masa ni mmg sngt2 bergerak pntas....setiap hari boleh kata nk update dekat blog..sbb tahu ade cantik manis yg sentiasa support B2B...segala bnda nk cerita...tempat perkongsian terbaik...

sedar x sedar dah jadi bulan....


dari 3 bulan....bergerak pada 2 bulan...then sebulan.....rasa seronok bila tgok ticker puteri comel tu makin menghampiri putera....seronok n enjoy dengan persiapan kawin....

bila tinggal sebulan je mulalah jadi xkeruan kan....lagilah cepat masa ni rasa...terus kepada minggu...


3 minggu mulalah nk check2 ngan vendor2 semua..nk start byar2 deposit n start beli2 brang hiasan untuk hantaran....mcm2lah nk kena check...tb2 rasa....rasa dulu masa dah guna sebaiknya..np masih lagi mcm xcukup...hahahha...itu rase je ye..yg hakikatnyer...wat bunga telur bulan2 baru siap..hahhahaha....

konon2 bia lambat asalkan cantik...hahahha...


jeng!!!!!! 

3 minggu lagi je ni dah....perghhhhhh....keje kat opis makin melambak...ade ke nk wat testing dengan train KTM 3 hari hujung bulan..maksudnya 29,30 dan juga 31 januari.......amik ha...

bilakah bakal pengantin ni nk start cuti...?
bila pulak nk p spa konon2...?
bila pulak nk pkai2 inai...?
bila pulak nk gubah2 hntaran...?
bila pulak nk  arrangekan vendor....?
bilakah!!!!!


hahahha....boss ni kan....xpeduli...awal2 dah gtau..yg xle join testing tu...minta tunda xkasi pulak..hampeh..nasiblah ade abg dekat opis ni ade le uruskan testing tu....syukur...dpatlah bercuti..itupun cuti xtau nk mula bila...31 je ke??? atau nk seminggu terus alang2 dah cuti thaipusam tu...malas nk pk...hahahha...

TQ

CIK MAH


14 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

xyah pikir keja dah... kita dah inform awal2 kan yg kita nak cuti kawen.. they should take note pasal tu... kawen lg penting...huhu

cik mah said...

@Diyana

itulah kan...ade ke patut...tp ade berita baik...bos dah bg cuti..hehehhe...

Shizan Syafik said...

chill cik mah.. bagi orang lain jela keje tu.. bos pun la, dh takde org lain ke.. hihi

cik mah said...

@Shizan Syafik


itulah..chill je...pndai2lah ye boss...mmg xde orng lain pun..cik mah ketua projek tu...hehhehe...so meracaulah die bila cik mah cuti...nasiba ade abg kat opis ni slalu ade masa testing...dielah yg akan hendle kali ni.. :)

izfanora said...

insyaAllah, semuanya ok.. jgn risau sgt.. :)

cik mah said...

@izfanora


amin2...semoga semuanya okay...

cikCT said...

abaikan opis..

cuti sajaaaa

hihi

cik mah said...

Hahahaha...btul2...kawin ttp kawin kan....yeah?.cuti...

Cik Awin said...

chaiyiok2 cik mah... nak akd buleh ? hehehhe

cik mah said...

@Cik Awin

tq2....boleh2...cik awin email ye alamat...t cik mah pos kan...

Cik Awin said...

@cik mah saya dh email address k...

cik mah said...

@Cik Awin

okey...ngah tunggu email cik awin...xdpt2 lagi..sent kat gmail ke yahoo?

Cik Awin said...

@cik mah send kat yahoo...

MAZUIN SALIMI
UNIT KEWANGAN, HOSPITAL TENGKU AMPUAN JEMAAH
45200 SABAK BERNAM
SELANGOR

cik mah said...

@Cik Awin


xdptlah kat email cik mah..okey2..cik mah pos..tq2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...