Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 18 January 2013

Terbaik!!!


selamat petang...hari ni curi2 update smpai 3 entry lagi...bnyknyer lah nk cerita cik mah ni..
xkeje ke??? hahahha....keje tp keje sambil berehat....makanya....cantik manis dapatlah entry yg sampai 3...hehhee...

cantik manis ingt lagi x ???

yg cantik manis tolong cik mah undi untuk contest ni????

alhamdulillah berjaya mendapat tempat pertama....syukur sngt2...



so..sbelum mjlis berlangsung...cik mah dah jumpa ngan owner pada KAHWIN JOM!!DESIGN..

mmg TERBAIK...

mula2 ingat nk discuss2 biasa2 je...last2 kami berborak smapi xsedar...

lebih best bila azfal n kakak afzal blnja cik mah & en tunang KFC....

katanya ni termasuk pakej tempat pertama...huyooo...bertuah sngt rase....

KAHWIN JOM!! DESIGN sudah maju setapak lagi bila dapat menempatkan hntaran2 mereka yg cantik2 lagi fresh dalam majalah...

ape??? xperasan....xpatutlah cantik manis ni..hehehe...cantik manis yg ade majalah ni silalah selak2 semula sekrng...






cik mah suka yg ni..ade bunga bnyak2........dan xcrowded melampau2 kan..just nice...frame tu juga menmpkkan kelainan...


oh ye...yg semakin menjadi tarikan adalah hantaran bertemakan bunga sakura...ni yg pertama cik mah tgok dari KAHWIN JOM!!DESIGN...
sngtlah cantik...+ xdelah bunga bnyk2 sngt...sweet...

cantik rupanya sakura bila digubahkan...n tgok juga siapa yg gubah...hehehhe




ada juga tau...pelamin bertemakan sakura....sweet je...plus ade bunga orked tu..suka ngan orked tu...klau cantik manis sukakan kelainan...mmg KAHWIN JOM!! DESIGN pilihan yg sngt tepat & terbaik...

lebih membanggakan adalah...afzal & kakaknya sendiri yg plan n menyediakan segala kelengkapan untuk abg afzal punya mjlis perkahwinan....tgok sj gmbar meja beradab dekat bawah ni...huyoooo...ade ke jumpa mcm ni kat tempat lain..xde kan...


afzal & the geng sentiasa mmberikan kelainan..idea dari mereka sendiri..xde cetak2 rompak tau...

kek ni...wow....wiiiii...3 tingkat tu..ini juga dari KAHWIN JOM!DESIGN...
tp bukan afzal yg wat...ni under pakej dari mereka...mklumat lanjut kena tnyer sendiri tuan punyalah ye...hehehhe



ni pulak antara pakej2 dari KAHWIN JOM!! DESIGN.

copy paste dari FB KAHWIN JOM!! DESIGN..hehehe

"wooaaahaaaa.....sehingga 25/01/2013 ni kami beri promosi untuk pakej pertunangan chinta hanya RM700 (korg jimat RM150) dan apa lagi yang kami bagi?????? korg boleh pilih either korg nak :



*** FREE kek hantaran (fondant)


ATAU

*** FREE 100 marshmallow goodies"




pada cantik manis yg nk kenal lebih dekat dengan KAHWIN JOM !! DESIGN ni boleh lah nnti pergi ke karnival kumpulan media karangkraf...1...2...3 februari...

2/2/13 tu masa mjlis cik mah...klau nk tgok yg real punya pelamin dari KAHWIN JOM!! DESIGN ..jemputlah datg rumah cik mah masa mjlis nikah nnti ye..

TQ

CIK MAH


12 00 sudi berkongsi cerita:

orked violet @ SYA said...

tahniah cik mah!!!!! =)

s h a said...

Unikla design diorang.Mesti cantik pelamin cik mah nanti.Beshnye.X saba nak tengok. :)

cik mah said...

@orked violet @ SYA

tq sya.. :)

cik mah said...

@s h a

sha ni mini pelamin untuk nikah..so masa bersanding hari sabtu dah pelamin lain..hehhe...pape pun masa berinai pun ade juga pelamin ni..jemputlah dtg awl ye..

neng ana said...

Congrats cik mah dpt pilih pelamin nikah cantik2.. =)

cik mah said...

Tq2....syukur sngt...

Farhana IezAna said...

Tahniah..bestny hadiah..cantik pelamin vendor tu..sweet dan uptodate..

cik mah said...

@Farhana IezAna

tq2....aaa...rezeki...btul2...lain kan dari lain

fatehamohamed said...

waahhhhhh...tahniah cik maahhh..best nyeee dapat rezeki tuuuu:D

cik mah said...

@fatehamohamed

tq2....aaa...hepy sngt2...jimat dah kan...

eddany @ WE said...

cograts cik mah!!! btw WE dah email cik mah tau hehehe

cik mah said...

@eddany @ WE

tq we....okay..cik mah check email...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...