Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 4 January 2013

gulung-gulung....


selamat pagi.....semoga hari ni semuanya sihat2....bulan yg harinya makin cepat berlalu.....bia betul ni....ade ke tb2 adik cik mah dtg kat cik mah...setelah lame cik mah xblik rumah kerana ke kg en tunang....tu nnti cerita k...adik dtg2 ckp...

"kak.....dah nk kawin dah kan ko....sebulan je lagi.."

cik mah...tersengih2...hahahhaha...

so...hari ni juga nk bg teaser sikit lah....sbbnya xsempatlah nk cerita pnjng2....kerana.....kerja di opis ni pun bnyk sngt dah....boss ni kan..masa2 ni lah kan nk bg keje bnyk2....masa untuk DIY pun kena kurangkan....alaaaa...ni yg sedih...



so....cantik2 manis agak2 ni ape ye????cik mah nk wat juga sbb mula2 mengidam nk wat kat mini pelamin nikah...dah rezeki menang contest hari tu...so alihkan yg diidamkan yg ni ke arah lain....mula2 cari A4 pink purple n biru yg warna mcm ni...tp kan..pyh pulak nk jumpe yg warna mcm ni...oleh tu....beli je kad manila n gunting2 kan jadi A4 paper....eh2...dah bukan teaser lah kan klau cerita pnjng2 ni....

jumpa lagi....

TQ

CIK MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Fana | Aqim said...

wah..macam mne lah nanti hasilnye..tak sabar nk tunggu next!! hiks :p

cik mah said...

cik mah pun xsabar nk tunggu hasilnya....hehehe....harap2 semuanya menjadi...

khadijah said...

Cik mah ni kan ade je idea tau, kreatf betol, cepat siapkan tak sabar tengok hasilnye ni :) lqgi sebulan msti dah x sabar dah ni :)

Cik Awin said...

x sabar nk tgk hasilnya ;)

cik mah said...

dijah:hehehhe...itulah..bnyk pulak lah idea mencurah2 dtg..masa je xtau sempat ke x...hahhaha....berdebar2... :)

awin:sabar ye...t cik mah akan review... :)

Shizan Syafik said...

nak watpe ni cikmah.. rajin! hehe

izfanora said...

semoga semua berjln lncr yer..

cik mah said...

shizan:jeng2 jeng...tunggu ek..cik mah xsempat lagi nk DIY yg ni..bz ke sana sini...tq2...

Iz:amin2...tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...