Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 January 2013

Pastikan ini ye...


selamat tgh hari pulak...xde ucapan lain kan untuk pembuka kata,...hahaha..lain kali cik mah wat pntun pulak..amik ha..pndai ke??? belum cuba belum tahu kan...

ni adalah teaser..xmo marah2 ye....ni je sempat nk snap...sbb nya wat cepat2 n hantar untuk printing...tp bukan yg ni lah print..yg lagi 1...sj tempek yg ni..yg tu nnti kasi surprise ye...lebih kurang juga yg mcm ni...


cik mah bg tajuk pastikan ini ye...kerana nnti inilah bakal jadi penunjuk arah untuk cantik manis yg nk kerumah mjlis  cik mah nnti....BIRU + PINK....semakin jatuh cinta pulak ngan warna pink...opsss...

nmpkkan yg doddle comel tu (adoi cik mah ni suka perasanlah..)hehhee...
ini cik mah tempah dari blogger..berkenan tgok hasil2 doddle die...senng nk deals...2 hari kot dah siap...yeah..mmg tempah nk wat penunjuk arah...special punya...
sama x ngan cik mah punya bj yg ni???

mestilahkan..hahahha...

TQ

CIK MAH

14 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Nina said...

hihi cute nye doodle tu. nak jugek ;p cikmah, nina punn suke pink gak.. mabeles kaler ni.. comel !

izfanora said...

wah, bznya dia.. time za dulu, sume benda2 ni za pun xtau camne rupanya.. hahaha.. adik yg settlekan.. za tau naik pelamin jer.. :P

IMaH said...

Kreatif & cantik. tak lama dah cik mah nak kawenkan? kejap je masa berlalu.

Cik Awin said...

cantik la cik mah...petunjuk arah awin nya biasa2 je ;)

cik mah said...

Cik nina:la yeker...bff cik mah sk pink sngt....cute kan..tempahlah juga...heheheh

Za:la yeker...hehehe...cik mah wat je..tp yg g tampal semua nnti keje adik lelaki satu-satunya...hehehhe

Imah:itulah..dekat dah..jemput ye dtg...tq2

Awin:awin dah wat ek..cepatnyer...vgus2...


Cik Awin said...

@cik mah aah,dh buat...tp biasa2 je ...hehehe

cik mah said...

Bgusnyer...siap awal....biasa2pun mesti cantik...DIY kan...

S.U.R.I.A. said...

pheeewittttttt

La dOLcE mEa_nAtt said...

comel kan kaler ni...dah guna time bertunang last year....rasa mcm nk guna lagi tp tkt wed planner wannabe smua nt kata boring ! aiyooo

cik mah said...

Suria:hehehhe...t kena cri ni tau klau sesat...hehehe

La dolce:aaa...itulah..dah jatuh cinta dah...heheheh..lanyeker...xpe2 amik pink then gbung ngan warna lain pun still sweet tau

nida-razak said...

Hi cik mah.. mantan b2b here ;) waahh..dah xlama je lg..semoa semuanya berjalan lancar..amin..
Free2,singgah la blog nida ;)
http://nida-razak.blogspot.com

cik mah said...

@nida-razak

hi... :)

tq sudi singgah...aaa..kejap je rasa masa berlalu..amin2..tq2...dah lame dah singgh blog nida..hehhe

♥ Puan Chacha said...

omeyyynyaaaaaa.... kita pun suka pink.. baju kawen pun pink.. pink n perempuan tak dapat dipisahkan syg... hikhik

cik mah said...

@♥ Puan Chacha


ooo warna feveret rupanya...hehhe...aaa..xsuka2 pun.lama2 jatuh cinta juga.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...