Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 February 2013

klik...klik....klik.

selamat pagi cantik manis...

alhamdulillah mjlis sudah selesai dengan lancar....syukur sngt2...

masa zaman anak-anak dara dulu...cewahhh...cerita mcm dah tua dah kan..padahal kawin seminggu pun xlagi..heheheh...

sj je...wat cantik manis tergelak...(cewahh bdget mcm maharaja lawak pulak...)

ingt lagi x entry yg super panjang ni...

alhamdulillah puan cik mah berjaya menjadi antara 5 blogger yg kreatif...ewah2....

mmg bukan senng nk jadi kreatif...perlukan kesungguhan n masa n idea...

tadaaaa...



tahniah juga pada cantik manis yg lain ye....rezeki kita...tahniah juga pada yg join GA...kita bersaing secara sihat kan...

oh ye...sperti biasa...RM50 ni puan cik mah gunakan untuk sewa kamera palaroid ...mmandang booking dari supercun sudah penuh...maka teringat mila B2B yg xlama je lagi tu..hehehe...


puan mah sewa dari mila..


chakkkk!!!


terima kasih pada Supercun wedding mmilih puan mah sebagai salah seorang pemenangnya...

so adalah rezeki nk menyewa kamera ni..nk beli xsempat...

then puan mah ada beli filem untuk kamera palaroid ni dari azreen...blogger juga...amik dekat azreen 4 kotak...so ade 40 kepinglah kan...dpat jumpa azreen tp xsempat nk sembang2..sbb hujan n nk cepat p amik sepupu...hehehee...tq azreen..



so...ni nk tunjuk sikit gmbar2 yg dah di klik...klik...klik...masa wedding cik mah...sngt suka sbb ade props skali...horay2....

gmbar ni amik dari fb linda...di guestbook corner yg ade kamera palaroid skali...tq linda snapkan gmbar...kat frame tu nama en suami dah tertanggal dah...ciannyer...



terima kasih pada yg sudi memeriahkan mjlis puan mah...

TQ

PUAN MAH



9 00 sudi berkongsi cerita:

cikCT said...

yeayyyyyyy

ada gambo kita!

wink wink ^_^

Diyana said...

pengantin pun xlepas peluang eh...
hehehe

Princess Feyqa said...

wah bestnyeee dia :D

NinaAz said...

tahniah pemenanggg....wee~

anis suryanie said...

wahhhh!!! nak klik..klik cam cik mah jugaklah nanti :p hehe

khadijah said...

amboi bestnye dapat rm50..hee nape sewe je dear polaroid tu, beli je, boleh pakai selalu nanti..:)

qaseh_fariza said...

best la wedding cik mah...tetiba teringin pulak qaseh nk wat kenduri sekali lagik

♥ Chacha said...

wahhhh RM50 pun duit kan sayang..
huwaaaa.. gambar cha takde laaa kat polaroid tu... tak sempat dah habis kot... okey boleh nanges guling2.. hahahaaa

cik mah said...

cikct:aaa....suka juga tgok...adelah kenangan...

diyana:aaa..mestilah kan...

feyka:hehehhe...

nina:alhamdulillah..rezeki kawin...

anis:yeah....cepat2 sediakan apa yg patut tau..heheh..

dijah:aaa..ala...masa tu bz n xde bdget sngt..ingat mmg nk beli juga...

qaseh:hehehhe...tq dear...eh2...sanding skali lagilah...

chacha:aaa...seronok tu...aaa...tau beli lagi bnyk hari tu..huhuhu..ala2...xmolah guling2..t kotor bj..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...