Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 March 2013

1st GA BY NANA - Spontaneous Picture

selamat pagi jumaat cantik manis...berkat jumaat moga2 terlpilih sebagai pemenang.hari ni pertama kali sebgai puan..ewah...nk join GA dari B2B nana...alhamdulillah rezeki dikongsi bersama2...nana kata nana akan wat GA ni sebanyak dua kali...so..jgn lepaskan peluang ye nk join..sama2 support B2B sepanjang zaman,..perghh..tb2 rasa mcm pengantin baru lagi..hahhaha...

sebelum terus melekatkan gmbar yg sngt spontan tu..mari tgok apa yg patut mengikut syarat...


1. Mesti ada blog. Tak kisah lah blog apa pun.
2. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia. Ada kad pengenalan? OK. Boleh join. :)
3. Sexy, sporting dan berperwatakan menarik (*ok. Ini tipu) muahahaha..

(ni copy dari nana je...syarat yg mudah n cute sngt bg puan mah)

ni pulak antara langkah2 terakhirlah kiranya lepas dah ikut syarat...mari2 lihat...

Apa yang anda perlu lakukan?

1. Mestilah follow blog picisan Nana ni. :D


2. Berikan 1 picture yang paling spontan anda dan pasangan.
3. Pasangan tu tak semestinya pakwe, tunang, suami, kekasih gelap atau lain lain. Berpasangan dengan kawan kawan, ibu bapa atau bos pun boleh tapi mesti ada picture contestant. Faham??
4. Buat serba sedikit penerangan tentang picture tersebut.
5. Sila like FB Page Treenea Dealer Senai (as sponsor)
6. Copy and paste kan link GA Nana ni kat entry korang. Maaflah. Nana tak punya banner yang cantik untuk korang copy. Huehuehue.
7. Setelah siap semuanya, sila link kan entry korang ni di ruangan komen yea.

belek2 punya selongkar..terperasan gmbar ni dari OP puan mah masa dibesut...ni picture pling spontan ade dlm simpanan harta karun...



al kisahnya..

masa ni lepas sanding kat pelamin indah tu...masuk bilik mama suruh...haaaa...,.jgn dok pk lain ye..mama suruh amik gmbar dlm bilik pulak..sbb mama dah tempah pelamin skali ngan bilik..rugilah klau x amik gmbar...ni part pling susah..nk bergmbar atas katilll...mklumlah mana pernah wat2 bnda mcm ni..hahahha...then OP bg beberapa post...pastu kami semua kekeringan idea...last2..tetiba ngan bintang2 kat atas kepala cari idea...
pukkkkk...en suami letak tanjak die atas crown puan mah...hahahha...OP pulak cepat je tgnnya nk snap ye...suka btul ek en suami..buakn senng nk tgok en suami tersenyum sendiri tnpa kena geletek..hahahha....

bila je OP post gmbar ni kat fb...
en suami tgok..eh...

syg watkan gmbar ni jadi cover photo fb abg ek???

haa???? mmg terkejut...suka sngtlah tu gamaknya siap suh wat cover photo...mmg xsngka ade gmbar ni...suka n hepy sngt...apa lagi...puan mah dengan cepat2 tukar jadi cover photo..hahahah..

inilah serba sedikit kisah disebalik gmbar ni..harap2 dapat mencuit hati juri2...

untuk hadiah dari nana yg baik hati pulak...

Hadiah yang bakal korang terima.

Tempat pertama: Satu botol body mist victoria secret. (Boleh pilih perisa)
Tempat kedua: Satu kotak VCOA by Treenea
Tempat ketiga: Satu helai shawl satin. (Boleh pilih color)

3 hadiah saguhati.

*hadiah saguhati di sponsor oleh mhz. Tak tahu dia nak bagi apa. Berdoalah dia bagi benda yang berfaedah. Haha. Lelaki kan... mana tahu pilih barang.

(copy juga dari nana...)

jgn lepaskan peluang tau..tinggal beberapa hari je lagi ni...t puan mah pulak wat GA..tunggu masa je ni...jgn lupa join tau...sempat lagi ni ha nk promote...

Tarikh tamat 
14 March 2013.


TQ


PUAN MAH





13 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Rad said...

susahkan nak suruh lelaki senyum.. hihi.. husband rad pon lbh kurang je.. cuma bila photog swoh posing, tgk muka masing2 terus gelak.. xjadi pose dah.. hehehe.. pape pon, good luck~!

cik mah said...

@Cik Rad

aaa..itulah...klau sesuatu yg mmg die le gelak sendiri bru boleh..hehee....tq2..

Amalina Ali said...

Mihmihmihhh.. kamu join jugakkk....
tq sebab support nana ye puan mah. eh janggal pulak panggil puan mah. nak panggil cik mah jugak lahhhh. bolehhh??? HAHAHA. sesuatu sangat kannnnn. ^^,

nway, good luck ye dear.

cik mah said...

@Amalina Ali

mestilah...support tu yg penting tau....mestilah boleh..t rase muda2 je lagi..hahhaha...tq dear...

cikCT said...

wahhhh...cikmah join jgk..best2..suka tgk semua org letak gambar spontan mcmni. sbb nmpk laaaaaagi cantik kan :)

cik mah said...

@cikCT

aaa...mestilah kan..walaupun lmbat...tp kena juga join tau...btul2..setuju....

SarahSyafiq said...

sarah pun rs mcm nana.nk panggil cik mah, boleh?..hehe, good luck ye.semoga ada rezeki.suka tgk pict2 spontan.baru real.hehe

hawa adam said...

cik mah lost your contact no since i reset my phone...warrgghh...with love: cik pzah..

Hunny Kitty said...

singgah dari GA yang sama... heheheheheh

cik mah said...

sarah:boleh2....tu lah..lainkan klau panggil puan mah..hehehe...tq2....

hawa adam:ala2...okey cik mah dah mesej2 dah...

hunny kitty:gud luck untuk kita kan....

Syazana Zainn said...

gud luck puan mah :)

TiranaAduka said...

salam kenal cik mah
Tirana aduka dtg bertandang.

Amalina Ali said...

ALL THE BEST!!

-MHZ-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...