Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 March 2013

Last minute lagi...


     Selamat pagi cantik manis....masih xhbis lagi ngan review...xtaulah ade yg sudi baca ke x...tp tetap juga nk share ye....smngt nk berblog menghantui diri...hahhahaha...

Hari ni kisah yg selalu cantik manis ceritakan yg dah pun berkahwin....ramai yg review ni dulu...tp puan mah..lembab tol..hahahha...bukan ape...nk kumpul2 gmbar dulu....dari OP belum lagi...so dari bff n sepupu je yg ade....

Seperti biasa..ini bukanlah yg dirancang ye..rancangnya nk pkai inai kat hujung jari je....inai tu pun mama yg akan wat je..memandangkan pokok inai ade di kg baru..tetiba...hari sebelum nikah..sehari lagi...perang dah..kol 4 mcm tu...mama mana inai..????

T mama ngah carilah inai..pokok dah xde dh...adoi....mcm ne ni..xknlah pengntin xpkai inai...huhhh....

Sedih sikit..mama tepon..maklong..maklang...makteh..segala mak2 di ton...ade tp semua dtg mlm...sudahnya..t sempat ke nk pkai...pengantin bnyk lagi ni nk kena uruskan.

Teringt yg online slalu kat fb...tp ipad tersyang xde internet...nasiblah paklang ade mini ipad...hehehe...adelah internet..smpatlah nk cari contact number....then teruslah call...n nasib baik dapat call kak nisa n nasib juga kak nisa dekat area2 gombak..tnyer2 pastu deal nk juga....kak nisa kata boleh tp kena ade yg tunjuk jalan ke kg baru....then adik puan mah yg tolong p tunjuk jalan dari gombak ke kg baru...kak nisa selamat smpai dlm pukul 9...terus siap2 nk pkai inai...2 jam boleh dah..okeylah tu...xle lama2 pengantin banyak keje...terus pilih2 nk design yg macam ne...






Hahaha..yg pling best mama sponsor lagi tau...horay....best2 .....

Dah pilih design teruslah mulakan....alhamdulillah inai cantik...kak nisa pun baik sngt...sempat borak2 n bergmbar2....





Ni antara gmbar yg nmpk inai puan mah...lupa nk snap part inai je...hahhahah....tp mmg cantik n merah je...

N kak nisa juga yg inaikan as yg dulunya b2b juga tau...


 ni no kak nisa...  0199332513

Thnlah seminggu lebih2 ...masa kat besut just tmbah sikit2 je....yg inai kat kuku..mmg smpai hari ni ade tau..



ewah2...anak kawan puan mah..comel...dah besar dah....
auni namanya...


Walaupun last minute..syukur ALLAH permudahkan urusan puan mah...klau x..ade yg pengantin xberinai...hehhehe....




update latest..gmbar dai OP...

Cantik manis jgn gundah gulana ye...apjgn simpan sorang2..share ngan someone....bialah bnda tu xle selesaikan masa cerita tu..at least kurang beban nk pk je sepanjang masa....

TQ

PUAN MAH



3 00 sudi berkongsi cerita:

FIFI said...

nasib sempat buat..btw kemas dia ukirkan inai cik mah tu..

Puan Awin said...

mom to be...take care ye....

ciksusu said...

cun inai puan mah!
i loike ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...