Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 4 March 2013

dari mata ke hati....

selamat pagi cantik manis...review lagi...jgn bosan ye...bnyk bnda lagi nk review...nasib ade dlm simpanan iaitu IPAD tersayang...so dapatlah meneruskan sesi review..klau x..mau bersawang blog ni kan...

gmbar yg ade bnyk..smpaikan xtau nk pilih yg mana 1...hahahaha,,,




  ni projek yg puan mah wat sebelum jadi isteri orang...wat sendiri je pkai word je pun...mcm2 ade kat word klau rajin explore...watlah 3 4 je...xbnyk pun...


yg ade dua lagi tu wat pkai kad board keras...tu pun samalah..print dari word je...yg lain2 tu yg lama punya...


ni hasil ihsan gmbar dari sepupu pada sepupu...najwa...tq pada najwa...ni puan mah setup gtu2 je..sbbnya pengantin bangun awal..setup2 yg patut..then kena prepare nk makeup2...

tu yg belakang tu nmpak x???yg dari teaser dulu tu..anyaman...

n suka juga sebb ade latar belakang rumah kampung...cantik sngt..kehijauan...


ini die pembantu puan mah yg sngt setia sepanjang minggu membantu wat keje...bolehlah tgok ngan jelas juga deko untuk tempat bergmbar tu ye...




gabungan props lama n props yg baru...seronok bila tgok gmbar kawan2 n sedara mara bergmbar dekat cn...


itu die guestbook yg puan mah menang dari adibah....cantikkan...suka sngt...sama ngan gmbar canvas....yg tu pulak ade frame yg puan mah beli untuk deko guestbook corner...n ade juga huruf2 yg beli dekat kedai bunga riben..semua ni dari teaser2 lah..kiranya xde hutang ek..hehehe...

yg frame lagi 1 tu pulak beli juga..tp cermin pecah pulak terjatuh..pastu tukar letak kertas yg plain tu je...pndai x cover??? heheh...  

2 2 2013


pling suka props yg just married tu...n ade MR & MRS tu...



untuk meja guestbook ni dapat dari kak ros yg katering...kak ros bg 3 meja lebih yg siap deko kain warna biru...biru...biru....suka sangt...tq kak ros.klau ingt lagi ade juga canvas yg puan mah tempah dari adibah...alhamdulillah cantik..


bunga pink tu xtau dtg dari mana..hhahaha...tetiba je ade...


n easel ni puan mah beli je...cari2 tnya nk sewa dah penuh n xjumpa2..so puan mah beli je..cantik2 manis B2B dari k.l n selangor klau nk sewa jgn segan2 ye gtau...

yg bestnyer...guestbook puan mah penuh giler..smpai kat muka2 belakang pun ade...suka sngt....antara ucapan2 dari tetamu...




seronok baca ucapan dari tetamu...xsbar nk tgok lagi gmbar2 dari tetamu2 yg dtg....n pling best ade sesi interview dekat guesbook corner ni...berlatar belakangkan kipas2 yg puan mah wat tu...wooowww...xsbar nk tunggu video siap....


t puan mah cerita kisah2 hadiah n ucapan pulak ye..seronok...seronok sngt...

TQ 

PUAN MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

cantikkk... warna warni... kreatif gittew! :)

merahitujambu said...

berapa sewa ya stand tu??

ayeen muhammad said...

puan mah..
memang kak ros bg meja lebih ke atau cik mah yang mintak?

eddany @ WE said...

wewit... cik mah dah diy tak dapat dipisahkan...gitewww~ memang puas hati WE tengok props tu cik mah!

orked violet @ SYA said...

hehehe.kite pon tuLis jugak aritu!!! Ngeeee =)

Haidasafera said...

Wah..cantik lah paper wheels tu.

merahitujambu said...

nnt email sy stand nak di sewa tu ya..teddy_bie87@yahoo.com

EdDynNa ♛ said...

sama-sama kak Mahh ! ^^

cik mah said...

nina:tq nina....

merahitujambu:okay cik mah dah email dah...deals kan...

ayeen:mmg puan ros b...tp cik mah minta lebih untuk candy corner skali...

we:hehehhe...mmg smpai sekarang ni rasa nk wat je lagi props..hahahha...tq2...

sya:aaa..ade bca yg sya tulis..tq dear...

haida:tq2...semngt wat untuk photobooth sbb xjadi wat pelamin sendiri..hehehe...

seddyna: :)

Miss Zahirah said...

cantik la guest book..
lain drpd yg lain...
buat sdri ke?
amik tempahan x?

nurul farazila said...

Sy nk sewa stand tu. Ni email ofawaa@gmail.com

waiDA aSiF miRza said...

Saya pon nak tempah stand tu..
Emel saya waidaasifmirza@ymail.com
Tq cik mah.. :)

waiDA aSiF miRza said...

Saya nk tempah stand jugak...
Emel nnt eh..
waidaasifmirza@ymail.com
Tq cik mah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...