Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 March 2013

kesuntukan masa


selamat pagi....

hari ni masih lagi menreview walaupun bnda kecik je pun..tp sibuk juga nk review...xnk bg blog ni bersarat semut....eh alamat..sedap lah pulak sarang semut ek...xsbar nk raya..hahahha..tetiba je kan...

okaylah...bnda ni mmg lama dah pun ingt...tp sbb masa tu xmengizinkan...dok DIY yg lain2 smpaikan hari khmis nk blik kg en suami pun xsmpat lagi nk DIY....so...knlah juga beli je...g nsk selayang sbb nk beli bunga telur juga...

bunga telur ingt wat 200 untuk bertandang skali..sekali mak ai..laku kot bunga telur..hahahha...hbis...jadinya kenalah beli je...yg klaka..xde warna yg sesuai...ade tp xcantik...yg cantik lain warna..ahhh..hentam je lah...jnji cantik..warna belakang kira....

xamik yg full review..ni je yg ade..boleh ek...


lepas tu..cari2 riben untuk ikat kat kereta...xmo nnti semua sedara2 tersesat...hhahaha...sbnarnya xkan sesat..sbb dari homestay ke rumah en suami dekat sngt...xsmpai pun 10 minit....

xpe..nk beli juga!!!!

pilih2..nk warna pink..alhamdulillah ade....nk 10 sebnarnya..tp xcukup..ade 8 je...so boleh lah tu kan...terus suruh adik kat kedai tu wat kan riben...tgok2....pemalas kan...hahahha...

ala dah alang2 pekasam...




tadaaa...inilah die....comel pulak...yg kat kereta ni okay ikat sendiri n bg2 je kat sedara2...


okay nmpak x?semua kereta ade..kereta pengantin je xde..sbb pengantin nak kereta pengapit n kameraman..hahahaha....



tetiba nk tempek juga gmbar pengantin...giler glamour kan puan mah ni..hahahahha....ni lah kereta pengantin...eh silap..kereta yg pengantin naik....

alhamdulillah smpai ke hari ni sedara2 xbuka pun lagi riben kereta tu..katanya bia terbuka sendiri..ops,...smpai puan mah ade bby ke bru nk terbuka ek????hahahhaa....ops....

pada cantik manis yg ade bnyk masa lagi...n rajin...boleh lah try wat ni ek..menarik..sedara2 mara pun akan lebih excited bila ade ni..konon2 mcm konvoilah gtu..hehehe...

seronok bila dapat tgok semua hepy...

TQ

PUAN MAH


5 00 sudi berkongsi cerita:

Puan Awin said...

majlis awin ritu, reben ni buat DIY je....hehhehe. sampai rini reben masih melekat kat kete...

s h a said...

Comel je letak riben.Lagi sweet sume pon xnk bukak.Hehe. :)

orked violet @ SYA said...

best la cik mah!! nak wat jugak La nnti. thanks for sharing =)

Ayu'shaza Amir said...

reben dah tuko kale kelabu dah mah. hahaha.

Mimie Najib said...

macam 1 idea yang menarik je..insyaAllah nak buat la nanti time mjlis bertandang.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...