Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 March 2013

Dari pengantin baru...


selamat pagi cantik manis...syukur...ade kesempatan lagi nk update hari ni....syukur dah sebulan lebih dari hari paling bahagia itu...

so..tgok tajuk dah tau kan....ini die...dari pengantin baru mila...kawan pada en suami di uitm dulu n dah jadi kawan puan mah merangkap kawan blogger juga..hehhe..ade sikit2 je gmbar ngan pengantin baru..kami smpai xla awal sngt...smpai sm2 ngan pengantin..hehehe...


ni dekat guestbook mila...seronok tau..tulis guestbook pun dapat free gift..hehehhe...ade yg kacang dlm jar tu...sorry xsnap gmbar...


puan mah,puan ika (kwn uitm),husband ika,en suami puan mah,pengapit mila, dan pengacara mjlis ida(kwn uitm juga..)


sempat lagi tau posing2 kat canvas mila...cantik...

haruslah ade gmbar dari instagram..hehehe...

alhamdulillah rezeki juga katanya...mila ade post kat fb gmbar bunga tgn yg sngt cantik warna merah pink...mmg berkenan pertama kali tgok...terus komen2 kat gmbar..then mila kata nk bg hadiah sbgai hadiah kawin...

terkejut betul dengar..bia betul ni...

mmg suka sngt2...mila mmg akan kotakan janjinya...walaupun mila sngtlah bz..tp mila dtg juga hntar bunga yg sngt cantik ni dlm pukul 12 tgh malam sblm mjlis nikah..terharu sngt2...


tudia...walaupun puan mah xberapa minat ros..tp bila tgok bunga tgn dari mila ni terus suka...ade carnation juga...cantik...n bby breath tu..eh btul ke eja..hentamlah ek...itu yg wat lagi2 cantik tau...


ade ek gmbar ulang2..xkot..sbb gmbar bnyk sngt...so sorry klau terdouble...sngt menyerlahkan bunga tu ngan puan mah...puan mah terserlah..n bunga pun....semua pun suka...


ni masa mjlis cukur jambul anak buah..pengantin gedik juga nk pose2...tgok...pkai juga bunga mila bg....yg tu juga adalah orang kuat mjlis puan mah...tq najwa...t puan mah review bj ye...n mjlis...


tadaaa....sngt bertahan ye smpailah kemalam...walaupun dah guna dari pagi2...


eh2...nmpak x bunga mcm dah kecut je...eh layu...nmpak dah rosak2..sbb pengantin ganas n over..plus dah petang pun..manalah bunga nk bertahn lama2 kan..bunga hidup....apa2 pun still pkai juga bunga mila...n dah layu pun cantik juga..cantik juga...sbb layu je bukan mati pun..hahahha...n sbb utama puan mah pkai sbb bunga yg dari butik kasi dah layu + warna pink putih tu..cantik...cumanya layu kat tepi2 kelopak tu..n terserlah sngt..nk potong2 takut jadi xrimbum...bunga tu hntar awal sikit dari mila...tp sbb simpan masuk peti ais kot jadi mcm tu..agak sedihlah..tp nk wat mcm ne...nasib ade bunga tangan yg sngt cantik ni dari mila...

tq mila...n selamat pengantin baru...

pada yg berkenan juga ngan bunga mcm puan mah..le r tgok2 kat fb azmah ni..mila yg uruskan...
cantik2 tau...





ni antara koleksi2 dari fb mila..mila pinjam ye gmbar letak kat cn..hehehe..semuanya cantik2 n semuanya fresh flower ye...

nk menyelitkan juga gmbar BFF..heheh..bersama dengan bunga tangan dari mila..



TQ

PUAN MAH


14 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

suka gila dengan hand bouquet yang mila buat. serious. cantik sangat!!!


Milaaaaaaa.... pls buat nana punya cecantik gitu jugak eh eh eh... ;)

cik mah said...

@Amalina Ali

kan nana kan....mesti nana punyer lagi meletoplah..sbar ye...konferm cantik punya... :)

SarahSyafiq said...

cantik hb tu. warnanya pun naik je dgn semua baju puan mah pakai.

cik mah said...

kan2...mmg sngt cantik..lagi2 warna merah kan...

Farhana IezAna said...

xdpt jumpa cik mah lg..aritu ana xg knduri mila sbb ada kwn kawen jugak kt bangi..huhu

ps~ makin cik mah lepas kawen nie ye..seri pengantin ada lg nie..hihi

cikCT said...

baju yg cikmah pakai p kenduri mila tu taktekkkk laahhh :)

IMaH said...

cantiknya baju cik mah yg purple tu..baju kawen pun cantik. Mila tu ex class mate imah time dekat uitm shah alam dulu.hehe..husband cik mah ambk civil eng jgk ke?

kisah hati said...

wa...sangat bertahan HB awak. dalam 3 event guna bunga yang sama tapi still maintain tak rosak. bagus2

merahitujambu said...

sy x bapa minat fresh flower...awak nampak sesuai dgn bunga tu

cik mah said...

ana:ooo yeker..ala xde rezeki lah kita nk jumpa ek..tunggu wedding ana lah nmpaknya..hehehe..hehhe...tq2...

cikct:ade cerita tau sebalik cerita tu..kn tunggu... :)

imah:tq2...ooo yeker...aaa..die amik civil juga...xsure sekelas ngan mila x...rase mcm x...cuma ade sekali dua je...

kisah hati:aaa...hebatkan....walaupun layu2 sikit..nk juga guna..hehhee...

merah:ooo..samalah...tp bila tgok mila punya terus terberkenan pulak...

Cik Mila said...

weeee... Tq rahmah for the review :)
untuk Nana, insyaALLAH hb Nana pon meletop mcm hb Rahmah...hehehe...

P/s: Mila n husband rahmah, satu kelas dr zaman diploma sehingga degree, husband Mila pulak housemate dgn husband rahmah ms time degree :) ex roomate rahmah pulak kawan mila ms time sekolah, before mila kahwin ex housamte rahmah dok serumah dgn mila dkt shah alam... Gile bnyk kaitan ktrg ni... Ahahahaha...

cik mah said...

@Cik Mila

hahahhaa...btul tu mila...setuju skali..penjelasan yg tepat...bnyk rupanya kaitan kita kan..hahahha...aaa..lupa yg fendi n qayum 1 rumah dulu....tq mila HB tu..sngt2 bermakna tau....

TiranaAduka said...

oh cik puan mah rupanya.
Maaf bru TA perasan di entry ini.

LiNda said...

cantik kan HB yg mila buat.dia pndai main kaler n bunga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...