Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 March 2013

masuk syif....


tgh sarapan ke tu??? bgus2...jom sarapan smbil layan blog...ewah...goyang kaki je ek...mari2 nk cerita....ni kisah mlm sebelum mjlis resepsi dirumah kg baru...

Selepas je habis mjlis cukur jambul anak kedua kakak...puan mah panggil afan bambam...hehehhe...afan baru nk masuk 4 bulan dah 8 kg dah..amboi2 afan...t makngah cerita kisah afan cukur jambul ye...

ni lah aktivitinya...adik2 sedara..sepupu semua bertungkus lumus.,.dari kecik smpailah yg besar...


ni baru nk start ye...ade department tau...

department 1:  buat kotak & selotape juga
Department 2: masukkan kek
Department 3: masukkan air
Department 4:masukkan telur dlm bekas & ikat
Department 5: tutup kotak..

amik ha...setiap department mula2 sorang..xcukup kaki tgn...dah nk magrib baru masuk syif ramai2..hehehe



ni yg puan mah pernah cerita kan....telur masin tetap jadi pilihan...tq mama..susah2 carikan juga telur ni...telur masin just untuk letak dekat bunga pahar depan pelamin je..untuk bunga telur yg puan mah DIY je....ikat ngan kain net corak2 sikit..


ni pulak hasil tangkapan..eh2...hasil terkumpul selepas mjlis berinai...
sudahnya..xcukup space dah rumah pakusu nk meletakkan doorgift puan mah..bukan sikit ye..smpai pukul 12 tgh mlm menyiapkannnya...


itu die bunga telur yg DIY tersimpan kemas dlm kotak selma hmpir setahun sudah...masa untuk tonjolkan diri....


tmbah lagi juga department..

Department 1:ikat telur pada kain net
department 2: ikat telur pada bunga telur n cucuk2 dekat pahar...


yg belah sana tu doorgift untuk family en suami...xde kot yg snap dlmnya..ala syg pulak xde gmbar...segala kotak yg ade semua kuarkan...


tgok2..sudah semakin bnyk dah tu....gelas2 semua sudah sedia nk masuk beg2 doorgift...





ini die beg untuk family en suami...dlmnya ade air kotak..cawan beli kat romantika....kuih mama buat...telur...

jutaan terima kasih pada semua sedara mara...dari yg kecik smpailah yg besar..mengorbakan masa n tenaga untuk siapkan doorgift yg bnyk ni...sayang semua sngt2...

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

missGogreen said...

meriah gila..seronok time camni kan..

NinaAz said...

Morning puan mahhh. Mcm taw2 jea nina layan belog puan mah sambil bersarapan. Hihi

cik mah said...

missgogreen:aaa...itulah..semua bertungkus lumus n sama2 siapkan...

nina:morning...hehhehe....sbb cik mah pun sarapan smbil2 layan blog juga..hehehe

SOULMATE is said...

pewit!
suke n meriahkan time ni ;)

SOULMATE is said...

pewit!
suke n meriahkan time ni ;)

s h a said...

Siap ade department tu.sgt sistematik.beshnye berkumpol ramai2 buat preparation. ;)

cintabella said...

huuu..tarik nafas..saya dah terbayang suasana yang sama dekat rumah saya nanti :)

TiranaAduka said...

sibuk tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...