Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 March 2013

Merah itu cinta ke???


merah itu cinta ke????

klau love je warna merah kan....so iyalah kot..hati kita warna merah ke ek???

hahhaha..tetiba nk jadikan persoalan...

itu hanyalah mukadimah hari ni...sbb hari ni nk cerita kisah moonnnnnn....hehehe...honeymoonnnnn....boleh ye...

bukanlah honeymoon sngt2 pun...lebih pada menghabiskan masa bersama en suami...

sebelum2 ni mmg xpernah pun decide nk p mana2 pun untuk honeymoon..lebih tepat xde pun honeymoon ni...hahhaha...

nnti ada duit baru p honeymoon..hahahha...

al kisah dpt p honeymoon sbb lepas selesai mjlis...sama2 bersama mama n lain2 kira duit yg diberi oleh tetamu masa mjlis...alhamdulillah...dptlah membayar baki katering n mcm2 lain...mmg syukur sngt...n pling best bila mama bg duit untuk p honeymoon....seronok sngt!!!!!!

terus senyum2 je kat en suami...alhamdulillah rezeki...

pernah ckp2 ngan BFF yg kami mmg nk p cameron...so..alang2 dah dekat besut mjlisnya...so kami terus plan nk gerak p cameron hari isnin mlm2....

smpai je dalam pukul 7 lebih masa tu...cari parking n kedai makan..isi perut gtu2..xsedap pun kedai tu...kecewa..terus jalan2..pindah barang dlm kete...plan naik 1 kete...cari hotel..dapat terus je gerak p naik ladang teh boh kat atas tu....seram pulak tebing2 tu..hehehe...masa ni pagi lagi..so kabus bnyk..tehnya xnmpk sngt...xmo p lewat..t ramai..amik gmbar t pun malu..eh yeker malu???



muka yg xtdo malam..hahahah...terus bersemngt nk jalan2...+ bj yg mak mertua bg..hahhaha...+ tudung yg kawan rapat di uitm bgi...hehehe...love this....biru!!!!



masa menjamu selera sblum turun nk p ladang strawbery...


ni je dah RM15...nasi lemak je RM3.50 klau xsilap...yg puan mah minum tu...teh float..nyum2..mmg sedap...suam2 je...ahahha...minum aiskrim suam2..bukan ke aiskrim sejuk...belasah je lah...

en suami pulak...coklat tea...pun sdap juga....gmbar snget2 sbb mlas nk btulkan..dah rotate pun sengit...so belasah je lah ye...hehehe...

cameron mmg best..mmg sngt2 mencadangkan kesini sbgai honeymoon..bnyk masa untuk diluangkan bersama2...

t puan mah smbung ladang strawbery pulak ye....

TQ

PUAN MAH

16 00 sudi berkongsi cerita:

missGogreen said...

Tahun lepas MG jd driver g teh boh ni..jln sempit,bila smpi selekoh tajam MG terpaksa main hon..BFF MG semua dah pening lalat..tp bila dh smpi atas,dpt minum teh org kaya(mhl)..rs syok la plak :D

SOULMATE is said...

pewit!bestnya ;) strbery dua pls!

cik mah said...

missgogreen:ooo yeker...hebatlah le drive...cik mah seramlah..dok dlm kete pun seram dah..hehehe...tp mmg kena main hon2 kan..best..hahahha...btul2...tp berbaloilah kan dpt pekena teh...

soulmate:mmg best btul dear..kn g tau...

AyongAtikah Zaid said...

wah!!! ayong plan nak g cameron jugak...arap2 menjadi la...hehe...

cik mah said...

@AyongAtikah Zaid

bgus2..plan2...mmg best tau....

Cik Za said...

pn mah, lupe nk ckp kg kite pon kt besut..

cik mah said...

@Cik Za

eh yeker...besut kat kg ape???

SarahSyafiq said...

sama.sarah pun honeymoon tak plan kat cameron.syokkan kat sana.cuma rs kat sana macam tak banyak pun kedai makan yang best kan.

cik mah said...

@SarahSyafiq

kan2...terjah je pun best..aaa..betul tu..smpaikan kitaorang makan KFC je..hahahha

FIFI said...

kita pon caru je pi cameron last weekend..ingatkan honeymoon, tapi husband cakap ni holiday je laaa...hahhaha

Cik Za said...

kg raja..

cik mah said...

fifi:ooo yker..bestkan dear...eh boleh ek mcm tu...mksudnya nk kena p lagi lah tu untuk honeymoon pulak..hehhehe...

cik za:la yeker..sebelah2 je lah kg kita..kg en suami kg pachakan...

Princess Feyqa said...

nak buah strawbery stu sis :P

Fyka said...

weeeeeeeeeee beshnya g cameroon...hehe..planning pas knduri nk bwak dua2 mak abah honeymoon sana haha..

Cik Jelita said...

ada berniat nak pergi cameron jugak lepas nikah nanti...xmampu honeymoon jouh-jouh, dekat pun jadik la kn cik mah.

TiranaAduka said...

bukan merah.tapi putih la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...