Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 March 2013

ini yang sepatutnya....


selamat tgh hari cantik manis...puan mah bakal menjadi bz yg teramat nnti...tugas berat bakal dipikul..oleh kerana...engineer yg sorang tu nk berhenti..so puan mah kena handle projek die...ala..klau lalu tepi federal ade brickfields tu..then ade monorel yg ngah wat tu..kat ctulah puan mah bertenggek...hahahha..ops...

so..kadang2 adelah entry schedule..sbb xmo cantik manis lupakan puan mah..jgn risau...blik je opis n rumah puan mah akan reply..klau reply cepat tu mknanya kat opis lah tu...hehhee...

so kali ni just perkongsian yg xseberapa...


dah baca???

okey mesti dah tgok kan guestbook tu...

sbbnya puan mah rasa...guestbook yg belah en suami lebih ruang untuk menulis...untuk side puan mah agak kurang n xdepan belakang..kesian pada tetamu kena tulis kat ruang belakang2 tu...

n agak sedih..sbb tetamu x melengkap apa yg patut isi kat ruang guestbook tu..huhuhuhu..rasa nk nangis guling2 je mcm chacha..hahaha...

tp terima kasih juga pada yg sudi tulis n memenuhi yg patut diisi ye...

untuk side puan mah tu puan mah yg design sendiri then anta pada dibah sbb menang guestbook tu...still suka sbb guestbook cantik...n suka pulak tgok habis guestbook kena conteng...rasa tiap2 minggu nk baca..hahaha...bukan hari2 tau..klau hari2 tu tgok gmbar..hahaha...

ni antara dari side puan mah...








dari chacha pun ade juga....ala2 tomeynyer....


ni lah yg puan mah maksudkan xtulis diruang yg disediakan..sedih tau..huhuhu...ni kawan en suami...mybe die xtau nk tulis apa kot..hahahha...






dari diyana pun ade juga...cian die kena tulis kat belakang2 dah..apa2 pun tq2 ada juga ucapan untuk pengantin..




ni pula dari side en suami...



dua2 guestbook puan mah dapat dari contest n GA..alhamdulillah rezeki..



 comel2 ucapan dekat kampung ni...adik2 sepupu en suami siap lukis2 lagi..hehhe





suka dngn semua ucapan...n terima kasih...

syukur sngt2...n sngt puas hati ngan guestbook table...terima kasih pada yg sudi dtg n tinggalkan ucapan ye...

so sbgai nasihat...puan mah pilih design yg belah en suami sbb bnyak ruang...tp side puan mah pun best juga (eh puji diri sendiri lagi) sbb ade yg patut diisi..xdelah tetamu bg ucapan sama je...klaulah se,ua ade tertulis mesti lebih enjoy baca...

apa2 pu n syukur sngt...jadi sudah kenangan terindah...

TQ 

PUAN MAH



9 00 sudi berkongsi cerita:

aizu's life said...

mmg kompem akan jd kenangan terindah :)

IMaH said...

cantik!!!! best guest book ni sbb kita leh wat kenangan..bila baca ucapa2 yg org bagi jadi terharu & senyum sorang2

Diyana said...

xpe lah dpt tulis blkg2..
besar sikit ruangan nye..
hahaha

khadijah said...

dija ade satu je guestbook :) puan mah sampai dua..:) bile bace balik mesti senyum sorang2 kan..hee

NinaAz said...

Huuu... rasa rugi plak xbuat benda alah ni hari tuuu :(

cik mah said...

aizu:aaaa kan2....mmg kena ade ni...

imah:tq imah...aaa...btul tu..then le juga teringt yg masih lagi pengantin..hehehe

diyana:hahahha..kan2...bnyk ruang kan...

dijah:aaa...sbb dua2 dapat...1 untuk suami 1 untuk cik mah...tu yg bnyk tu...

nina:ala yeker...best tau ade guestbook ni..le baca sama2..

Mr & Mrs Sallehudin said...

OOO.. agaknye tetamu xde idea nk tulis kot tu yg diorang kosongkan ruangan tu.. dirang lapaq kot so x leh pikir nak tulis ape.. ~hehehe~

♥ Chacha said...

hahaha memang rasa nak guling2 okey tak dapat tulis kat guestbook yang custom made tu.. dah merajuk dah, tapi hubby suruh gak tulis at least cik mah ley tengok2 kan..

Terpaksa campur2 pen sebab dah habis. Amboii kemaennnnn mcm retis u olls.. hikhik. Sunyi2 bacalah guestbook. Senyum sendiri kann.. hikhik

cik mah said...

mrs sallehudin:aaa..mungkinlah kan..ataupun xberapa rapat sngt...hahhaha...btul juga tu..ingt mkanann dah..hhahaha

chacha:hahhaha....jom guling2 sama2...tp2 jnji ade kan..tu lah smpai hbis ink nk tulis...tp best sngt bila bc blik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...