Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 9 March 2013

kawan blog....kawan blog...kawan blog...


selamat pagi....setelah sebulan lebih2....ewah2.... sudah pndai menyusun jadual sebagai permaisuri hati suami...cewahhh..tetiba je jiwang...hehehhe...

bukan apa...memandangkan puan mah seperti wanita2 lain yg bekerjaya walaupun dah kawin...makanya puan mah kenalah bhagikan masa nk uruskan rumah tangga....

mama mmg sngt2 membantu...syukur atas tunjuk ajar...

antara part paling best sepanjng mjlis adalah part2 buka hadiah....semua sedara mara mmg excited tunggu puan mah n suami blik dari outdoor untuk sesi buka2 hadiah...

smpai rumah dari outdoor pukul 7 mlm lebih sikit..mandi2 solat n bersiap ngan persalinan buka hadiah..amboi ek...ade persalinan....hehehhe...ala ni dari cerita pernah diceritakan..teaser tu...

tudung tu recycle je yg dah ade pun..pkai masa mjlis sepupu puan mah hari ni...


then batu2 yg kat baju ni..kak sepupu yg bubuhkan..cantik..mengerlip rasa..barulah ratu sehari kan...hahahha

bj en suami pulak..alah bj ayah je..ayah xmuat dah nk pkai..hahaha


buka hadiah pun atas pelamin tau..kelas ha....suka hadiah bnyak2 kat tepi tu...

alhamdulillah bnyk hadiah dapat dri kawan2 yg dtg..sedara mara...kawan2 ayah n mama...seronok...

part yg mendebarkan...adik puan mah..n sepupu2 dah merancangkn sesuatu...sj lah tu nk kenakan kami pengantin baru ni...hehhehe....

dari sekecil2 hadiah smpai ke sebesar2 hadiah..suka!!!



total hadiah yg dapat adalah sebnyak......

74 hadiah....

kenapa tjuk entry mcm tu ye???

sbb...bila baca je sapa yg bg hadiah tu...

semua tnyer kawan yg mana tu???

kawan blog...

buka lagi...kawan yg mana tu???

kawan blog...

buka lagi hadiah...kawan blog lagi ke???

aaaa...

lepas je tu...semua ckp..nk kena wat blog juga ni..le dpt bnyk hadiah..hahahhaa...

see2...walaupun just berkawan rapat di blog..tp bila jumpa semuanya sngt sporting n kenalnya seperti dah lama..terima kasih kawan2 blog yg sudi hadir n mmberikan hadiah2 yg cantik2 n berguna...xlupa juga yg memberikan duit...alhamdulillah...syukur sngt2...




eh si kecik ni pulak yg excited nk buka hadiah pengantin..hahah...
ni puan mah panggil kembar suami lain tahun..sbb tarikh lahir sama ngan en suami...


ni antara gmbar2 hadiahnya..xsempatlah nk snap satu2 ye..sbbnya bnyk pulak dah t gmbar je..cerita xde...nnt klau puan mah dah guna hadiah2 dari blogger2 tersayang..puan mah review ye...

yg ade dekat page ni dari sofahani n sepupu puan mah...honeylala tu...
n ade juga dari orang jauh tu...nana...tq nana...jauh hadiah smpai...





yg kat cn pulak cik awin..ops sekarang dah puan awin ye... & sya orked juga..tq2...



yg ni kad yg dikenakan oleh adik n sepupu2....hahahha...dari mr wong n platinum konon...hahahha..hampeh tol mereka2 ni...



sini juga ade dari sha vanilla...comel sngt kad....suka2...


hahahha...sampul pun puan mah nk simpan juga,...kenang kenangan kan...




yg ni pulak ade dari linda dan aishahwarya raimi...

jutaan terima kasih ye...








yg ni antara list hadiah yg sempat wat,...ade juga yg xtersempat nk masuk list...sbb ade yg dah bg awal..n ade yg bg lepas mjlis...apa2 pun terima kasih sngt2...






n last skali ni sebenarnya hadiah masa bertunang yg dh setahun lepas..hehhe...hadiah dr adik tersayang...so gunakan untuk letak semua kad2 n list2 hadiah dari semua...


alhamdulillah..rasa mmg sngt2 hepy...dapat buka2 hadiah n dapat berkenalan ngan kawan2 blog ngan lebih rapat...semoga ikatan kita terus berkekalan ye...

TQ

PUAN MAH

15 00 sudi berkongsi cerita:

SOULMATE is said...

wah...byk tu
kte pun dpt byk hadiah even xde dpt dr kwn blog.hehehe
dr muar nk blik s.alam je dah 1 stgh kete
hehe
dr kelantan plak dah 1kete
dan tinggal kan half kt kg sana
rezeki kan...

kte pun simpan kad2 tu seme
hehehe

fatehamohamed said...

banyak gilee hadiahh..rezeki melimpah ruah..alhamdullilahh..nnt nak tiru gaya cik mah simpan kad3 tu la..boleh ye..heeee;))

AyongAtikah Zaid said...

bestnya...ayong plan nak buat macam tu jugak...simpan kad-kad hadiah dalam album..hehe..berangan je dapat byk hadiah...haha..=)

NinaAz said...

Byknyaaaa.. hihi.. puan mah. Esok p wedding aween tak kt keramat?

cik mah said...

@NinaAz

InsyaAllah g esok..g x?

LiNda said...

alhamdulillah murah rezeki cik mah n husband kan..adiah xseberapa dr linda n tunang. shawl halfmoon tu mcm same dgn linda je...hehehe

NinaAz said...

Pegi. Hihihi. Skg ni duk tunggu cik pengntin masuk dewan.. hiiiii

cha said...

banyak tu hadiah. siap buat list bagusnya. i tak sempat pn buat list. main ingat ingat je huhu

♥ Chacha said...

kita sama lah cik mah. Semua kad cha letak kat dalam album. pLUS siapa yg bagi duit kat tangan pengantin pun potong tulisan yang kat sampul tu haaa...

Cik mah cerita pasal hadiah, teringat masa p wedding cik mah ni hubby tertinggal hadiah depan pintu uma. Dah separuh perjalanan tu. Malas patah balik.. Tu yang letak duit dalam sampul jee... ahahaha..

notakecil: nak marah kannng suami sendiriii.. hahahaha.. Layankan je asal smpat sampai... huuhuhuhu

Farhana IezAna said...

wah meriah hadiah cik mah..hihi

ana xde bg pape pn..just kirim doa je utk cik mak..sorry ye..=)

Amalina Ali said...

tahniah cik mah. walaupun jauh dan tak pernah jumpa tapi rasa mcm kita ni dah close sangat. segala rahsia semua share dengan blogger dulu.

nway, congrate ye syg... :)

cik mah said...

soulmate:aaa...bnyk betull...seronok sngt2.....itulah...nk blik kl xmuat btul kete....muat2 kan juga...hahhaha...kena simpan kan wat kenangan...

teha:aaa...seronok...syukur sngt...aaa...mesti tiru tau...simpan elok2...

ayong:aaa..mmg best ayong...boleh belek2..slalu....insyaAllah dapat punyer hadiah bnyk2...

linda:aaa...syukur sngt2...aaalah linda..ngan shawl yg linda pkai masa mjlis cik mah kan...


cha:aaa....best2...hebatlah boleh ingat...hehehhe

chacha:kan2...cik mah teringt chachalah tu yg wat juga tu....ala yeker...hehehhe...aaa...xkn nk marah lebih2 kan..apa2 pun terima kasih tau....

ana:xpe ana....doa tu pun mmg hadiah terbaik dah...

nana:tq nana...orng jauh pu n berkirim hadiah...suka sngt tau....aaa....blogger the bestlah...lebih2 lah b2b...



eddany @ WE said...

wewitt.. byk nye adiah cik mah! rezeki perantinnnn la tew... bole jimat dah nak masuk umah nanti kan hehehe

Zoom Artis said...

Comelnya blog...tahniah


Berita Terkini

Mimie Najib said...

nanti nak buat macam ni juga la..kalau kawan2 ada bg kad, tepek dalam album buat kenangan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...