Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 11 March 2013

malayang-layang

selamat petang cantik manis..ke selamat tgh hari..mana2 bolehlah ye...dah kenyang??? ke diet ni???

puan mah..mestilah makan..keje bawah sinaran matahari..mestilah..lpa terlebih...setakat memerhati pun lapa,...hahahha..

sebelum teruskan cerita..sila singgah sini ye cantik manis..cerita ini....dan ini...

singgah sini jugalah..ade bnyk lagi yg boleh tgok tau...

ni cerita tentang centerpiece puan mah yg biasa2 je..sngt biasa..hnya recycle tin susu je...plus letak surat kabar n kabus bunga dlm tin tu...n sebab tulah melayang2...

sbbnya juga xsngkalah pulak ade angin..hahahah..ingtkan panas terik je...tp xpelah..xkisah..yg penting ade juga penyeri meja...hahhaa..hbis ditiup angin melayang2 centerpiece...


gmbar ni kira dari OP kedualah..merangkap OP di majlis bertandang...bff punya suami...suka ngan gmbar2 yg ade...bnyk le cerita n kongsi ngan cantik manis...

ni centerpiece di meja makan pengantin yg konon2 malu tu...uuuiiii muncung pengantin..hahahha


tadaaa....yg ni pulaklah pengantinnya...BRIDE....puan mah naik kereta..en suami naik mto..gmbar centerpiece GROOM ni pulak dari kamera sepupu..tq abg afiq..



....pastu puan mah lekatkan sikit riben merah sbgai penyeri lidi tu...riben yg lebih masa tunang dulu....

mak aiii..lamanya terpekasamkan..hahha


yg ni pulak nk tunjukkan bhagian bawahnya...tin biasa je...then pembalut tu puan mah pkai kertas stiker..design semua sendiri berhad je...save bdget...pastu print kat rumah..pastu lekat...sngt mudah cantik manis...tp lepas ni klau nk wat..letak batulah kat dlm tin..takut ade angin sepoi bhasa menlayang2kan...

ni ade bbrapa lagi centerpiece yg ade dlm simpanan sepupu2..tq ye sudi amikkan gmbar...


ni untuk rombongan pengantin lelaki...



keseluruhannya puas hati ngan hasil sendiri..hepy sngt2...selain tu dapat menyerikan gmbar..hehehe..

gud luck pada cantik manis yg nk mencuba ye..

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Hari tu nina ada plan jugak nk buat dekat meja makan beradap mcm tu. Tp rushing sgt. Tambahan pula idea xde. Kreatifnya xd. Huwaa. ♥

Cik Jelita said...

cumel jer centerpiece tu...

anis suryanie said...

hehehe.. tula puas ati kalau semua buat sendiri kan? pastu save cost pulak tu.. hehehe :)

mcm anis, berangan je nak diy itu ini.. tapi MALAS melebihi segalanya..hahaha

xoxo anis

sarahhernyzar said...

kreatif sgt sgt... :)
thumb up..

LiNda said...

cantik centerpieces tu...aritu mase gi wedding cik mah , linda siap tunjuk kat raja semua tu cikmah wat sendiri...kagum dia...hehe

cik mah said...

minta maaf cantik manis..baru sempat nk reply...bz g meting semlm...

nina:hehehhe...ooo yeker...cik mah pun main hentam je pun idea ni...tb2 tersuka pulak..hahhaha

cik jelita:tq dear...

anis:aaa....senget ke ape ke...sendiri yg wat kan..hahahha...mmg puas hati sngt2...hahhaha....kena buang jauh2 malas tu tau...

sarah:tq2.... :)

linda:tq linda...ala malulah cik mah mcm ni..hehhehe...

eddany @ WE said...

semua chantek dear... yang best tu sebab diy..lagi lah puas hati kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...