Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 March 2013

Corner yg seterusnya...

selamat pagi cantik manis semua...rase kejap btullah masa ni berlalu...dh sebulan lebih xhbis2 review.nk masuk dua bulan pun....mnggatal sebenarnya nk review klau boleh sedetailnya2...hahahha...manalah tau xbnyk pun sedikit boleh membantu cantik manis luar sana kan....

ni kiranya smbungan lepas hari kejadian...yg entry2 sebelum ni sbelum hari kejadian hari bahagia itu....hehehe..

yg sbelum ni ada teaser2 konon...so yg ni full punya...ade choclate fountain yg sngt sedih itu...ade marsmallow dan juga fruit sticks...

gara2 choclate fountain yg sngt hampeh itu...kira mcm candy buffet ni pun xjadi...sedih sngt2 tau...mmg sngt sedih...mlas nk wat entry ni sbnarnya..tp bila nmpak linda B2B ade selitkan gmbar linda n kawan2 blog lain di fb..makanya..kuatkan semngt juga nk review..tq linda...


puan mah dengan penuh semngt tau wat tag ni...tp last2 xdptlah nk guna sbbnya semua mood dah down ngan choclate fountain tu...



gmbar ni dari my bff punya husband....adelah juga sekeping sipi2 sudut ni kan...nmpak best je...ade marshmallow love2 tu....tb2 suka ngan deko sendiri..hahhaha


 dua gmbar ni pulak dari linda B2B....tq linda..puan mah amik ye gmbar....dekat corner ni ade semua balang2 yg puan mah DIY n ade bekas gula2 untuk adik2 comel....xbnyk tp habislah juga...then deko sikit letak frame gmbar yg menang tu..dari dlm bilik pengantin smpai ke bawah guna frame yg sama je..hahahha....kedekut tol pengantin ni....

ade juga fruit stick yg nasib baik xpotong bnyak2..klau x mahunya lebam buah2 tu xdpt mkn....geram!!!!

okay2..lupakan ye...hahahha...


ini die cantik manis blogger yg sudi dtg mjlis puan mah....terima kasih..kesian cantik manis xdpt menikmati candy2 kat situ kan...coklat2 serangga tu pun xhbis tau..nasib ade anak buah tukang menghabiskan segala coklat..hahahha...


walaupun xberapa nk menjadi tp bersyukur...xla terus sngt membazirnya...seronok tgok sedara2 n tetamu2 makan juga marshmallow yg xle cicah coklat tu..hehehhe...seronok tgok tetamu celup2 juga coklat tu...seronok...seronok...terima kasih kerana ttp memeriahkan majlis puan mah....

TQ

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

Mrs Madin said...

apa yg x menjadinya puan mah? awin tgk ok je candy buffet ritu...

LiNda said...

ok je dear candy buffet tu... linda maybe tak buat kot candy buffet ni...hehe, malasss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...