Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 13 March 2013

masih membayangkan....

selamat bulan mac...hehehe....

tgh sarapan ke tu sayang2 puan mah..bgus2...tp kan...yg ade terbca hari tu..lebih elok sarapan before 7.30 pagi...eh sempat ke..orang ngah rushing siap nk p keje..masa tu pulak nk makan..hahahha...sekadar info je..

teruskan review ye hari ni...sebulan lebih dah pun..hari2 dua entry...xhbis2 juga update puan mah...bnyk sngt pulak dah nk cerita...selagi ada cerita kan..so ceritalah...

kali ni..tajuknya masih membayang...ini kerana...masih membayangkan warna hijau untuk mjlis bertandang...hahahhaha...xdpt pun...so tetiba ckp kat adik..t die kawin pkai hijau..hahahha...eh2..mengarah pulak kakak die ni...

makanya alkisah bj hijau lelaki sudah diterbangkan burung2 merpati..hahhaa...jadinya..ini je songket pling cantik yg berkenan di hati...so...dari ini jadilah ini....teng teng teng...

ni masa amik dari album masa kat butik pengantin tu...



ade beberapa pilihan untuk warna keladi ni..tp ckp xnk yg terlalu old fashion sngt...siap2 dah bisik2 ngan en suami yg xnk pelamin ade kerawang2 tu...puan  mah n kerawang mmg xle bersatu ye...pastu en suami yg plih...ewahh...tau2 je taste isterinya ni...pilih yg 1 panel n sngt ringkas...nk juga kerusi dok sekali..hahhaha...motif...sebb nk dok pose mcm yg lunjur2 kaki tu..hehehhe...

hehehe....ni lah bestnyer kerusi dok sekali ni...nama btul kerusi ni sorry..failed..hahahha...

meh pulak tgok yg real punya dah siap...


bersama bff yg tersayang...sorang pengapit..sorang kameraman..bertuahnya puan mah...

pelamin nmpak serupa..tp xsama..hehehe....tp still cantik...


pose manja bersama bff...ade lampu tu wat lagi menarik rupanya...+ bunga yg xterlalu sarat dekat panel tu...


eh2..pengantin lama pulak diapit..wewitttt....

yg bawah ni pulak bilik tidur..sama jugalah ngan pelamin..cantik..suka sngt...nmpak serupa tapi x sama..tp mmg puas hati...sbb mengikut tema..hebatlah copy n paste..

ni pun puas hati juga..mmg cantik..cumanya xtaulah cadar ni bercuci atau x..so mmg xtdur atas ni...lapik siap2 ngan cadar lain...hahahha...giler takut tau jadi busuk mcm baju..hahhaha..ish2...ni pun simple je..sbbnya xla ramai pun yg nk tgok bilik ni....yg lebih2 tgok mestilah pengantin...

my bff suka sngt ngan bilik ni..die suka part yg ade gntung kat tgh2 tu..hehehe..menarikkan...puan mah pun suka juga...sbbnya kat k.l mana ade style2 mcm ni dah...semua of course yg cantik2 kan..nk tempah deko bilik pengantin je dah sama ngan harga pelamin..so pada kita2 yg bdget ni..DIY je lah kan..mmg save berkoyan2...



cadar pun okaylah..menepati warna tema kan...n langsir tabir bergosok cantik...klau x mau nk hangin..sbb xsuka lah yg obvious sngt nmpk comotnya...ni review bilik tau..tp pengantin kena ade..seperti biasa..xingt nk amik gmbar bilik je..hahahha..alasan xhbis2..


walaupun deko bilik orng ckp mcm kampung2 style..tp puan mah tetap suka n puas hati..ala...wat pun kat kg kan..so kenalah ngan suasana...

alhamdulillah sngt puas hati ye...mmg sama kan..malah lebih cantik..sbb en suami beli bunga telur warna purple yg  amik masa dekat 45 minit pilih..hahhaahha...pastu ade bunga kat kaki tu pun cantik juga....bab pelamin mmg puji cantik...bab baju je failed...xnmpk pulak bunga telur tu...t entry lainlah puan mah letak gmbar ye..masa merenjis tu nmpak...

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

fatehamohamed said...

sgt klasik cik mah..hee..dah jarang dah pesen3 camni..so, bile kite buat jadi interesting sgt..heee

cik mah said...

@fatehamohamed

kan2...asyik yg moden je..skali skala bersongket n klasik2..cantik juga...suka sngt...

NinaAz said...

Style mcm tu ok what... hehe. Skg ni org byk nk gah style western. Tp style mcm ni lagi kena jiwa raga kan. Hihihi

Syazana Zainn said...

takdelah mcm kg2 style

ok la tu :)


jnji cantik dan happy:D

Ayu'shaza Amir said...

banyak nye gambo I, sukeee.. ^^

cik mah said...

nina:kan2...tukar angin pulak..asyik sama je kan....

syazana:aaa..mmg sngt hepy sbb puas hati n cantik...

ayu:hahhaha....gmbar dari en abg kamulah...semuanya suka tau...

Mimie Najib said...

sangat3 cantik.. =)
pelamin nya cantik sangat..
pengantin lagi3 la cantik.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...