Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 March 2013

bawal dan pearl...

selamat pagi....semngt2 bekerja...ewah2...projek baru kn pulak puan mah jaga...awal2 lagi en suami kata...jgn lasak2...insyaAllah bakal ade yg mengembirakan nnti...nnti puan mah cerita ye.....mama pun siap pesan..tau2 je puan mah sebgai anak n isteri ni lasak n ganas...hahahaa...setakat nk terjun dari train tnpa tngga tu da biasa...hahha...selamba2 je..angkat barang2 pun selamba je...so..sekrng ni kenalah lebih ingatkan diri...

kali ni lagi bercerita tentang DIY...simple2 je...pertama kali tgok fatin ade share tentang shawl/tudung masa fatin tunang tu...puan mah jatuh cinta....terus minta contact...

tp memandangkan masa yg suntuk + nk juga bawal..xmo yg awning2..teruslah puan mah dapat idea...nk wat ala2 fatin punya shawl lah...

fatin..pinjam gmbar ye...


tgok!!!! cantik...nmpk simple je...tp jatuh cinta betul ngan pearl2 yg kat hujung tu....aaaa!!!!!

terus ajak BFF p cri tudung bwal dekat jalan TAR..mane lagi kan...hehhee...

mmg xmo bawal yg ade kerawang2 tu...kurang sikit minatnya..ele..kononnyer nk cetuskan bawal baru version puan mah..hahhaha....

mula2 jumpa yg ni...bdget dah sesuai dah sngt...


tetiba bila matching ngan baju..alamak!!!!!
xsesuai sngtlah....tudung bawal tone..RM10 je...giler kedekut pengantin baru ni...
bia murah janji meletop...(ops..meletop ke???)

sekali lagi kena juga terjah jalan TAR...masuk setiap kedai tudung..punyalah kan...nk juga...BFF juga yg temankan...terima kasih BFF tersayang....

jumpa yg ini...bawal tone pink....



pun sama juga harga RM10 je...
so teruslah excited nk menambah pearl ditudung...masa ni lagi 3 hari sebelum majlis...ala..apa ada hal..jahit pearl sikit je pun..keliling tudung..kecoh je puan mah ni..hahhaa...


terus semngt lepas dapat tudung p kedai sayang you kat semua house...sbbnya kedai bunga riben tutup lagi..asyik tutup je..stresslah...hahhaha...nasib ade option lain...

terus matching2 kan...

semngt kental menjahit keliling tudung ni dengan pearl pink...




alhamdulillah berjaya juga siapkan...




ni pndangan dari belakang...dari depan xde pulak yg dekat2..sbbnya...nmpak sama je pearl di tudung n di baju...ewah....konon pndailah tu matchingkan..hehehe

apa2 pun smpai sekarang suka ngan tudung ni....so le r tmbah lagi pearl kat tudung2 lain..yeah...

tett..kantoi..pengantin baru ngah wat ape lah agaknya....nnti puan mah cerita ye...tata...

TQ

PUAN MAH

11 00 sudi berkongsi cerita:

missGogreen said...

kreatif & bajet..i loike :P

Diyana said...

jgn lasak2..
yg kat dlm tu kena jaga puan mah oiii~

Nursaila Norman said...

murah,tp cantikkk :))

SOULMATE is said...

wah...bkal menjd ibu ke?hehe
apa2 pun tahniah
owg mcm kte2 ni mmg ganas kan
huhu

Rina Ellisa said...

waaaaa... sgt jimat ni awk :D

SOULMATE is said...

wah...bkal menjd ibu ke?hehe
apa2 pun tahniah
owg mcm kte2 ni mmg ganas kan
huhu

merahitujambu said...

kreatif je dpt siapkan sendiri..puas hatikan

kisah hati said...

memang puas hati kalau hasil DIY menjadi seperti yang kita nak. lagi puas hati n happy kalau ada orang yang puji. haha

~ a for ana ~ said...

ehem2! ade gud news ye! tahniah!

LiNda said...

cantikkkk..aritu x perasan. boleh try buat...hehe :)

Mimie Najib said...

kretifnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...