Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 March 2013

Di tepian pantai...


selamat pagi jumaat cantik manis yg sngt2 manis tu...bnyk kerja ke hari ni???samalah kita.....napalah xde mood nk kerja kat cn lagi ek..tolonglah..hahhahaa....so..boring2 kerja ni walaupun bnyk kerja..nk juga update blog....hari ni share2 gmbar je ngan cantik manis...

ni masa outdoor kat bukit keluang besut...lepas tu ade g tempat lain dekat ngan jeti batu2 tu...tu lain kali puan mah share ek...tq pada my bff & husbandnya menjadi photographer masa mjlis di besut...

smpai2 je terus shoot...sbb panas sbnarnya...mata pun xberapa nk buka...en sumai punya tenggolok tu lembut sngt...bukan ke spatutnya keras....jadi klaka pulak..hahaha...




pndai ek curi2 pndang...hehehe....suka ngan latar belakang tu...


angin bertiup2 sepoi bhasa menerbangkan veil puan mah...suka2...


skali lagi bertentng mata ngan en suami...bunga tngn hasil usaha puan mah....


masa tgok gmbar ni baru perasan yg kat belakang veil ni pun ade manik2 juga...ingatkan kat depan tu je..hehhe...cantik..tp veil ni sngtlah lembut ye...


eh2..semnjak bila en suami jadi sweet2 ni..hahahahah....


puan mah suka gmbar ni..hahahha...kantoi pulak xpkai kasut..ye lah kasut tinggi kan..asyik tenggelam je..sudahnya tanggalkan je..hehehe...cuaca yg sngt baik..so boleh lah duduk2 di tepian pntai..nasib xguling2 tau..hehehe



pose xlarat dah sbb pnas btul....rasa gemuk pulak tetiba sbb angin tiup2 bj ku..hahahha...pulau ape ek kat belakang tu????


dua2 pengantin cover2 sbb xle nk buka mata..hahahha..apa2 pun coollah gmbar ni....suka sngt2...suka ngan warna bj ni..wlaupun xdpt bj songket hijau....ahahah...xhbis2 dok ckp songket hijau...

sekian sj untuk hari ni...outdoor kali ni dibesut xpkai props pun..sbb props bnyk dah rosak masa di k.l...sedih...tp best sbb le wat aksi sndiri..hahahha

TQ

PUAN MAH


11 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

eh..eh.. pn mah org tganu ker? kita kelate mari. dekat jea ngn kluang tu. heeee

Amalina Ali said...

syggg... hubby awk senyum lah. kan sebelum ni penah kata dia susah nak senyum. HAHA. see, utk nampak cantik dlm gambar dan hari bersejarah, dia buat 1 perubahan.

senyum bila snap picture. ^^,

Sweet kamu berdua. :)

cik mah said...

nina:bukan cik mah..tp en suami..hehehe...

nana:iye.....itulah kan...xperlu dah nk cuit2 die..pndai senyum sendiri..mungkin sbb terlalu hepy kan....aaa....mmg perubahan sngt..skrang ni pun slalu je tersenyum...hepy rasa...

SOULMATE is said...

ala2 kuch2 hota hai la anda berdua
cntik!

merahitujambu said...

apa pon mesti nk pakai songket kan..sy pon pakai sebelah lelaki nnt

Mila Kamil said...

rahmah... best nye outdoor dkt tepi laut... idaman hati ni... heee... geram tgk air laut tu... rasa nak terjun je... heee =)

akudidi said...

yuhuuu..i like color baju nye.tp kan dlm gambo2 sume.mmg nampak cik mah yg teruje (pelik nak panggil puan mah).hahahah.sweetttt

Mrs Madin said...

bercanda di pasiran pantai... ;)

Fana | Aqim said...

wah..nice amik gambar kat tepi laut! cantiklah.. :)

LiNda said...

syoknye...suke tepi pantai n laut..suke sgt2.tp yg xbestnye panas kan..hihi

Mimie Najib said...

sweetnyaaa...suka3.. !!.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...