Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 23 March 2013

kalendar kecil...


Selamat pagi cantik manis....huyooo...hari ni nk kasi tau...boleh online tu kat site...giler hebatlah....mcm ni rajinlah p site...slalu p site tgok orng wat keje je...kali ni boleh dah wat bnda lain...berblog...amboi...mana2 je pun blog...ish2....

So...entry ni di taip disite ye cantik manis....hari ni nk share lagi nk DIY yg puan mah wat sebelum2 ni....pernah dah bg teaser...so ni kira full reviewlah ye...

Seperti biasa...beli frame putih..pastu pk2 nk wat pe...xkn nk letak gmbar lagi kan...amboi..giler glamour pulak rase...hahhahaha...so....idea dtg mencurah2 nk wat kalendar meja yg kecik je....ala biasa2 je....

Amik n download dari google je ye...then edit guna paint je....semngt punya pasal...

Tadaa...semasa proses pembikinan....


Sertakan bersama juga yg download dari google....

Then ukur2 ngan frame...print pkai printer adik je...ala ink yg untuk kad kawin tu....hutoo...bnyk tu ink...then...gunting..n masukkan dlm frame...tadaaa....jadi sudah....

Ni salah satu deko dekat meja guestbook tu...sape perasan????




Alhamdulillah yg diidamkan n dibayangkan menjadi...mudah n berhasil....seronok...cantik manis bolehlah cuba ye....







Bnyk lagi untuk kegunaan lain..nk guna untuk centerpiece pun cantik juga ni kan...gud luck tau..selamat mencuba....


inilah die kalendar kecil di meja guestbook...suka sngt....tb2 masuk ngan tema biru pink...penjaga guestbook corner yg setia...

yg nk puan mah editkan pun boleh je...senng sngt...


TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...