Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 March 2013

mengalu-alukan....


selamat pagi cantik manis...alhamdulillah hari ni sihat....semoga cantik manis pun sihat2 ye...ramai dah bertukar status dah kan...tahniah2..samalah2 kita..hehehhe...

hari ni nk cerita tentang mjlis cukur jambul anak kedua kakak....wat selepas mjlis nikah puan mah...kira lepas sembahyang jumaat lah...

bukan lah besar besaran pun...tp adelah mjlis mengalu-alukan kedatangan si bambam ini...hehehhe...

masa cukur jambul zafran genap  bulan dah....

untuk marhaban ni semua mama yg setelkan..amik kumpulan marhaban kampung baru je...semua berbaju biru sama...comellah...


ni masa dah start nk mencukur jmabul zafran...tgok2..makngah mestilah in terframe ye...harus...


zafran sngt baik masa ni....diam je dlm dukungan ibu die...comel sngt....suka dengar makcik2 dtg marhaban n doa2 untuk die agaknya..kadang2 tiba2 je zafran tersengih,,hehehe


masa ni mmg rambut zafran pnjng btull...maklumlah lahir je rambut dah sebeban...dah 3 bulan lagilah..bestlah mencukur n menguntingnya...


zafran pkai bj yg dibelikan oleh atoknya...atok belah ayahnya...jubah dari mekah....


seronok ye zafran..pndai die pegang duit kuat2..hahaha...
ha...itu puan mah...bj ni dari along..pinjam je baj along..hehehe...tudung dari makteh...xmenyempat dah nk cari tudung masa tu..hahhaha...




ni adelah pemberian untuk marhaban...puan mah n mama yg setelkan..ade lapik sejadah kecil tu maklong bg..then kami beli beg kecil2...xde pulak gmbarnya..beli dekat syg you tu...pastu bunga telur...n kek mama....


ni lah puan mah bersama bunga dari mila n pelamin cantik ni...bila ntah nk review pelamin..nk gmbar dari OP lah baru review..boleh ke ek???hehehhe

np lah muka nmpak sngt tembam ni..hahhaha....ops...

ni pulak zafran setelah nk dekat 5 bulan dah....rambut pun dah tumbuh blik...cuma lambat sikit..hehhee....zafran melayan makngah yg nk snap gmbar smbil ke mengaga die untuk gelak...hehehhe....comel!!!!

T tunggu adik puan mah kawin pulak lah le wat cukur jmbul ank sendiri...eh adik kawin lmbat lagi kot kan...hahaha...tunggu adik tunanglah...hahahha...cepat sikit...adik silalah tunang hujung atau awal thun depan ye..hahhaha...ops..bg hint sikit...

alhamdulillah

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

alahaiii... comelnye dak kecik tu. mohon cubitkan pipi dia. :)

Nursaila Norman said...

oh,ohhh..nak dpt baby hujung atau awal thn eh :))

missGogreen said...

muahahha...dah berisi nmpk nye puan mah :P

sarahhernyzar said...

zafran sama puan mah dh sama comel.. sweet...

nurun said...

pelamin tu utk baby ke utk kak mah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...