Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 March 2013

Di kena kan...


selamat malam cantik manis...sbbnya majlis buka hadiah malam..so entry pun kenalah malam ye...hahhaha...gedik btul kan...

so mari nk bercerita kisah buka hadiah...ni hadiah luar dari jngkaan ye...mari2...

kisah buka hadiah sebelum ni dekat sini ye...

mmg awal2 dah adik dah ckp die nk wat surprise...alamak..kenalah berwaspada..nasib xde yg bertepung2..hehehhe



ni yg pertama ye...mmg kenal sngt nk bekas pembakar roti tu..bekas tu puan mah isi kain net untuk bunga telur..hahhahaa...kanoi dah...hahaha...semua dah excited bila puan mah kata mcm kenal je bekas tu..hahahha


buka2....tgok2 ade apa ek dlm tu...

ade centerpiece puan mah lah..hahahha...tgok2..mmg sngja je mereka ni..ni plan adik...n dua lagi sepupu...tgok muka adik kat sebelah yg excited tu..hahahha


korek2 lagi cari ade ape..ops...bunga tgn puan mah pun ade dlm tu..hampeh betul dieorang ni....hehhehe



then tgok..bekas centerpiece jadi..dlm tu ade duit syiling..kira mcm duit permulaan rumah tgga..ewah..xingt ade berapa...dlm RM2.05 kot...



yg ni yg kedua pulak ye...bekas ni pun mmg kenal sngt..puan mah yg beli mangkuk tingkat tu..kantoi lagi..nk tipu xpndai ek...hahhaha


dlm tu ade earphone sapa nah yg kena amik..hahahha.....



mak ai..ade lesung batu yg entah dari mana ntah budak2 ni amik..siap berlubang dah lesung batunya..hampeh lah....then ade juga tin centerpiece lagi..dlm tu ade RM4.05 lagi..seronok rebut2 kira ngan en suami..hehehe



ni yg terakhir..nasiblah ade 3 je..hahhaha....ni pun kenal sngt..bekas bateri kereta puan mah p tukar..ingt sngt sbb puan mah guna letak bunga2 fabrik untuk hntaran..hahahha...kantoi lagi...dlm tu ade ke patut ade tiub motor..hahaha..nasib bukan tiub mto en suami...sekarang pkai tiubless ye..hahahhaha...pengantin suka sngt pulak dapat hadiah tu..hehehe


pape pun..mmg terima kasih kat adik n 2 lagi sepupuku yg mmg excited nk kenakan pengantin ni..hehhehehe....mmg mmeriahkan suasana...alhamdulillah..terima kasih...ops...bukak hadiah pun kat pelamin ye....

TQ

PUAN MAH


7 00 sudi berkongsi cerita:

Miss Dilla said...

happynye Puan mah :)

khadijah said...

hee comel je.. happening sangat, pengantin punye suke bukan men lagi..hee bukak hadiah pun puah mah cantik2, time dija bukak hadiah serabai je..hee

Nursaila Norman said...

sesi bukak hadiah mcm ni pun ada eh ihehehehehe..tp seronok gelak ramai2 :D

Amalina Ali said...

amboiiii... gelak sakan yea cik mah. hihihiii...

merahitujambu said...

ahahaha..lawak betul..adeh

sarahhernyzar said...

alolo bestnya di kenakan.. mesti gelak2 semua seisi umah.. hehe..

Mimie Najib said...

waaa...best je tgk..meriah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...