Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 4 March 2013

Sungguh beruntung...

selamat tgh hari semua....huhhh...bulan ni kena kerja ngan jayanya..sebab xde public holiday..hahhaha...kesian2...cuti???mmg xla kan...tu jnji nk story..xstory2 pun..hehehhe...lembablah puan mah ni kan...sbar ye...

ni pling lame xreview2..ish2...ape kes...sbb kesnya..kena tunggu masa mjlis puan mah baru leh review ye..hehehe...

sungguh beruntung hari ni adalah.....
puan mah DIY je susun2 n coverkan platform itu...jadi sngt2 cantik atas bntuan pakusu yg mengangkatkan platform..hehehe

CONTEST DARI SURIA..


30 july 2012..pernah join contest dari suria..yg sekarng ni M2B dah pun..tahniah...

n alhamdulillah ade rezeki untuk menang yg puan mah idam2kan..syukur sngt...

alamak..xingat pulak nk amik gmbar yg dua kali trip tu amik platform dekat rumah suria...eh bukan rumah..dewan dekat rumah suria...

amik masa 2 hari tau nk amik ni..hehehe...mklumlah bnyk komitmen lain..masa tu xsilap lagi seminggu...mulanya mmg nk jumpa suria..tp xsempatlah pulak..jadinya jumpa n deal ngan adik suria je....adik suria sm juga mcm suria sngt baik n mcm kembar pulak tgok..eh nama pun adik beradik kan...nsiblah dekat je rumah suria n puan mah...so mlm2 sempatlah amik...

tp sempat tau pas kan sesuatu untuk suria..hehhehe..lambat tol nk pas hadiah pengantin baru..sbbnya xsempat nk p wedding suria masa tu...clash ngan 2 lagi wedding...

harap2 suria suka hadiah tu ye...

GIVEAWAY BY NUHA

alhamdulillah juga...setelah menang contest dari suria makanya haruslah berpikir2 nk cari kat mana cover untuk platform itu nnti...

n mmg Allah permudahkan..nuha wat GA masa tu n hadiahnya kain bulu2....horay2 lah ye...sbb boleh guna untuk cover platform itu nanti...

sekali lagi tahniah nuha yg M2B juga....

ni pun masalah juga..konon2 nk amik..skali puan mah lupa...nuha pun lupa..hahaha....last2 nasib nuha duduk di puncak alam...then bff pun dipuncak alam..minta BFF lah yg amikkan dari nuha..tq BFF....

kat cn ade beberapa gmbar dari simpanan puan mah..yg lain2 gmbar nnti ye..sperti ayat2 biasa..kena tunggu dari OP...




minta maaflah ye cantik manis..dok konon2 coverkan gmbar hantaran tu..sbb t cantik manis x fokus..hahhaha...xla..sbnarnya t nk review tentang hntaran...so kali ni tgok dulu yg fokus nk tunjukkan adalah..platform dari suria yg belah dlm di cover ngan kain bulu2 dari nuha...

tgok2..tersemat kemas tau pengantin kemaskan sisi kain bulu2 tu..


puan mah amik 4 platform..tp sebb tempat agak sempit sikit n nk letakkan 1 side je..makanya guna 3 je dah muat dah...yg beg2 ni dari en suami...

tb2 bila sudah ramai2..agak2nya mereka meraba2 kain bulu2 yg lembut tu..hehhe...jadinya senget2 dah tau...kurang comel jadinya..hehehe

sbar ye akn tiba masa review hantaran pulak...
kain bulu2 nuha mmg besar n mmg terlebih muatlah nk cover platform dari suria ni...



dari depan pelamin smpailah ke pintu rumah pakusu hnatran ni..hehehhe..



rasa sngt2 puas hati sbb dapat meletakkan hantaran ni pada tempatnya n semua boleh amik gmbar..cuma..alamak lapik hntran warna krim pulak..hehehhe...dekat2 dah ngan putih kain bulu2...nasib ade shinning2..hehhee



mmg platform ni sngt kukuh n sangt2 lah sesuai skali untuk letak hantaran walau berat mana...jgn 1 tan dah lah ye..hehhe...kain bulu2 pun sngt tebal..bersih dan cantik....

keseluruhannya..mmg best n sngt2lah puas hati ye..

TERIMA KASIH PADA SURIA & NUHA

kerana membuatkan mjlis puan mah berseri2...hepy sngt2...

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

cha said...

wah bestnya. mmg rezeki kan :)

cik mah said...

cha:aaa...dapat melengkapkan mjlis..seronok sngt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...