Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 5 March 2013

Ratu dihatimu...

selamat pagi cantik manis semua...seronok...sbb dapat amik gmbar dari my bff...gmbar masa mjlis berinai..xla bnyk sngt,sbb mjlis biasa2 je...tp best gmbar2 semua cantik2...

ops terperasan lagi...cantik dimata puan mah...

mlm ni terasa btul mcm ratu dihati en suami...seronok sngt2 masa ni tau...

xle nk luahkan mcm ne dah...so jom kita sama2 layan gmbar ye...




apa ntah yg en suami skodeng tu kan...hehehhe...




bersama2 dengan anak buah yg kedua...zafran...sngt2 comel...bj dari auntynyalah..puan mah...


en suami sngt nebes bila tentang mata...mesti dup dap dup dap je...hehehe


yg klaka sikit..masa ni en suami just pkai sampin mcm biasa je..sbb xde siapa nk siapkan en suami..sian en suami....n pling best ade HB dari mila...suka sngt....t cerita ye...asyik nnti je..xsempat2 la...hehhee..

untuk makeup mlm ni dah review tau kat cn,...

alhamdulillah mjlis berjalan lncar...yg ada hanyalah keluarga en suami...keluarga puan mah n kawan2 yg sudi dtg memeriahkan majlis...sngt hepy...sangt suka dengan bj n syang sngt2 nk buka..hehehe...

TQ

PUAN MAH


7 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Wah. Pn mah. Siap ada majlis berinai. Time ni baru nk pakai inai ke cm no pn mah. Hihi. Sape y pakaikan..

eddany @ WE said...

wah2....kemaen u ols kan siap bertentangan mata tu... :p

lawaaaaanyaaa cik mah! super lawaaaaaaa

cha said...

mmg u nampak happy je. sengih je hihi. i ni tak pandai senyum kene paksa dgn photographer sampai i ckp i dh senyum pastu dia ckp 'camni awk kata dh senyum?' sambil dia tunjuk gambar kt camera dia muahaha :p

btw gorgeous sgt u :D

missGogreen said...

muahahahah..semua gambar cantik2..

Cik Za said...

comey3!..

LiNda said...

dalam byk2 baju cik mah pkai, bju ni pling linda suke..n kene sgt dgn tdung n mekap :)

cik mah said...

nina:hehehe...xla dear..time ni dah pkai pun inai...ala2 praktis gtu untuk mjlis esok..hahahha...

we:hehehe....slalu je suka bertentang mata ngan en suami...nk tgok reaksi die mcm ne...tq2...

cha:tq cha...ala yeker....tu lah perasaan klat dlm yg terhepy lebih smpai kat luar tersenyum lebih...ala2...cian die susah nk senyum ek...xpe2...ape2 still pengantin akan ttp cantik hari tu kan....tq2...

missgogreen:tq2....

cik za:mestilah comey..ade cik andam yg hebat..hehehhe

linda:ooo yeker...cik mah pun suka juga ngan bj ni....tq2...syukur sngt jumpa cik andam yg hebat n shawl dari bff uitm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...